Cilt: 17 Sayı: 2, 2.09.2019

Yıl: 2019

Araştırma Makaleleri

Araştırma Makalesi

7. Buğday Unu Renginin Yatık Tarayıcı Kullanılarak Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

11. Farklı Formülasyonlarla Hazırlanan Sade Lokum Çeşitlerinin Depolama Süresince Enstrümental Doku Özellikleri

Derleme Makaleler

Derleme

16. Probiyotik ve Prebiyotiklerin Bağırsak-Beyin Aksına Etkisi

Derleme

17. Fermente Sosis Formülasyonlarında Uygulanan Yenilikçi Yaklaşımlar

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.