Cilt: 17 -
Sayı: 2
7.566
|
27.182
İçindekiler
Araştırma Makaleleri
-
Antioxidant Properties of Roasted Whole-Grain, Oilseed and Nut Snacks and Effect of Roasting Process on These Properties
/ Sayfalar
: 149-156
Aysun OĞUZ, Abdulvahit SAYASLAN
-
Production and Characterization of Plant Protein Concentrates from Shells of Kidney Bean, Pea and Cowpea and Their Effects on Freezing and Freeze Drying of Kiwi Puree
/ Sayfalar
: 157-166
Gülşah KIZILALP, Safiye Nur DİRİM
-
Bacteriological, Physicochemical, and Melissopalynologic Properties of Some Turkish Honeys
/ Sayfalar
: 167-175
Nur BOZBEYOGLU, Seher ARSLAN, Aykut GUVENSEN, Nazime MERCAN DOGAN
-
Endüstriyel Dondurma İşlemi ve in vitro Gastrointestinal Sindirim Sırasında Taze Fasulyenin Fenoliklerinde, Flavonoidlerinde ve Antioksidan Kapasitesinde Meydana Gelen Değişimler
/ Sayfalar
: 176-184
Senem KAMİLOĞLU
-
Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
/ Sayfalar
: 185-192
Fatma HAYIT, Hülya GÜL
-
Buğday Unu Renginin Yatık Tarayıcı Kullanılarak Belirlenmesi
/ Sayfalar
: 193-199
Farhan ALFİN, Tuğba YAZICI ÇAKIROĞLU
-
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
/ Sayfalar
: 200-211
Nurcan DEĞİRMENCİOĞLU, Elif YILDIZ, Yasemin ŞAHAN, Metin GÜLDAŞ, Ozan GÜRBÜZ
-
Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
/ Sayfalar
: 212-216
Gökhan AKARCA, Oktay TOMAR
-
Chlorella protothecoides Mikroalg Yağının Karakterizasyonu, Biyoaktif Özellikleri ve Antifungal Etkinliği
/ Sayfalar
: 217-225
Azime YILMAZ
-
Farklı Formülasyonlarla Hazırlanan Sade Lokum Çeşitlerinin Depolama Süresince Enstrümental Doku Özellikleri
/ Sayfalar
: 226-231
Kemal DEMİRAĞ, Gülşah ÇETİN
Derleme Makaleler