Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çağla Özer
Dr. Öğr. Üyesi
İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
15
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
11
15
Yayın
15
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0001-8471-8607
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Bilimleri
Gastronomi
Kurum
İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
ARI TURİZMİNİN KIRSAL KALKINMA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Büşra Uzun
,
Taner Dalgın
,
Hüseyin Çeken
,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1137473
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
826
1
ATIF
2
FAVORİ
826
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi
Yazarlar: Şeyhmus Demircan,
Çağla Özer
, Gözde Nur Coşkun,
Hüseyin Çeken
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1285
0
ATIF
1
FAVORİ
1285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE YETİŞEN BAZI TROPİKAL MEYVELERİN BESLENME AÇISINDAN ÖNEMİ VE GASTRONOMİDE YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Franck Bruwıer
,
Pelin Olgay
,
Funda Elmacioglu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1323
0
ATIF
1
FAVORİ
1323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yazarlar:
Esra Cesur
,
Çağla Özer
,
Hüseyin Çeken
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1713
3
ATIF
1
FAVORİ
1713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ümit Karadağ
,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2573
1
ATIF
1
FAVORİ
2573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ümit Karadağ
,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2573
1
FAVORİ
2573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ARI TURİZMİNİN KIRSAL KALKINMA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Büşra Uzun
,
Taner Dalgın
,
Hüseyin Çeken
,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1137473
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
826
2
FAVORİ
826
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Saray Mutfağı Teşkilatı ve Escoffier Mutfak Hiyerarşisi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Eser Atay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4456
0
FAVORİ
4456
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Unsurların Gelişmesine Katkıda Bulunan Bir Yaratıcı Ekonomi Alanı: Gastroekonomi
Yazarlar:
Çiğdem Gürsoy
,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2259
1
FAVORİ
2259
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yazarlar:
Esra Cesur
,
Çağla Özer
,
Hüseyin Çeken
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1713
1
FAVORİ
1713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
INFLUENCE OF DIFFERENT COOKING METHODS ON BIOACTIVE PROPERTIES OF BROCCOLI
Yazarlar:
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.785266
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
0
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE YAŞAYAN BOŞNAKLAR VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Aslı Albayrak
,
Cansu Ağan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.26468/trakyasobed.834049
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1578
0
FAVORİ
1578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of ingredients and cooking time on total phenolic content and antioxidant activity of different homemade tomato sauces
Yazarlar:
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1585
0
FAVORİ
1585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE YETİŞEN BAZI TROPİKAL MEYVELERİN BESLENME AÇISINDAN ÖNEMİ VE GASTRONOMİDE YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Franck Bruwıer
,
Pelin Olgay
,
Funda Elmacioglu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1323
1
FAVORİ
1323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARİHÇESİ, TÜRK-FRANSIZ MUTFAĞINDA KULLANIM ŞEKİLLERİ VE FRANSIZ MUTFAĞINDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ İLE PATATES
Yazarlar:
Çağla Özer
, Franck Bruwier, Pelin Olgay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.779321
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2017
0
FAVORİ
2017
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GLUTOMATİK 4+2 SİSTEMİ İLE GLUTEN İNDEKS PARAMETRESİNE YENİ BİR BAKIŞ
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Salim Sezgin Ünal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20110
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1935
0
FAVORİ
1935
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN EL HİJYEN UYGULAMALARI: İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Saadet Gürpınar
,
Cansu Ağan
,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1393
0
FAVORİ
1393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BOSTON MATRİSİNİN 5 YILDIZLI BİR OTEL MENÜSÜ ÖRNEĞİNDE UYGULAMAYA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Cansu Ağan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2310
0
FAVORİ
2310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi
Yazarlar: Şeyhmus Demircan,
Çağla Özer
, Gözde Nur Coşkun,
Hüseyin Çeken
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1285
1
FAVORİ
1285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Sezgin Ünal, Müjde Olçay,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 1996 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2411
0
FAVORİ
2411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Asya Studies
Food and Health
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gıda
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
International Journal of Secondary Metabolite
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Dergisi
Uluslararası Batı Karadeniz Sosyal ve Beşeri Bilimler Dergisi
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ümit Karadağ
,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2573
1
ATIF
1
FAVORİ
2573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ARI TURİZMİNİN KIRSAL KALKINMA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Büşra Uzun
,
Taner Dalgın
,
Hüseyin Çeken
,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1137473
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
826
1
ATIF
2
FAVORİ
826
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yazarlar:
Esra Cesur
,
Çağla Özer
,
Hüseyin Çeken
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1713
3
ATIF
1
FAVORİ
1713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
INFLUENCE OF DIFFERENT COOKING METHODS ON BIOACTIVE PROPERTIES OF BROCCOLI
Yazarlar:
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.785266
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
1
ATIF
0
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE YAŞAYAN BOŞNAKLAR VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Aslı Albayrak
,
Cansu Ağan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.26468/trakyasobed.834049
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1578
1
ATIF
0
FAVORİ
1578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARİHÇESİ, TÜRK-FRANSIZ MUTFAĞINDA KULLANIM ŞEKİLLERİ VE FRANSIZ MUTFAĞINDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ İLE PATATES
Yazarlar:
Çağla Özer
, Franck Bruwier, Pelin Olgay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.779321
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2017
1
ATIF
0
FAVORİ
2017
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat