Çağla Özer profil resmi
Çağla Özer Dr. Öğr. Üyesi İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 15 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 8
15 Yayın
14 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Bilimleri Gastronomi

Kurum

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

ARI TURİZMİNİN KIRSAL KALKINMA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1137473
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 508

0

2

508

ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1404

2

1

1404

GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1645

1

1

1645

Yayınlar

GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1645

1

1645

ARI TURİZMİNİN KIRSAL KALKINMA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1137473
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 508

2

508

0

3183

0

1444

ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1404

1

1404

INFLUENCE OF DIFFERENT COOKING METHODS ON BIOACTIVE PROPERTIES OF BROCCOLI
DOI: 10.30625/ijctr.785266
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 384

0

384

0

1109

0

1052

TARİHÇESİ, TÜRK-FRANSIZ MUTFAĞINDA KULLANIM ŞEKİLLERİ VE FRANSIZ MUTFAĞINDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ İLE PATATES
Yazarlar: Çağla Özer , Franck Bruwier, Pelin Olgay
DOI: 10.32958/gastoria.779321
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1592

0

1592

GLUTOMATİK 4+2 SİSTEMİ İLE GLUTEN İNDEKS PARAMETRESİNE YENİ BİR BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1562

0

1562

0

2012

Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi
Yazarlar: Şeyhmus Demircan, Çağla Özer , Gözde Nur Coşkun, Hüseyin Çeken
Yayın Bilgisi: 2019 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1105

0

1105

Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Sezgin Ünal, Müjde Olçay, Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 1996 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2320

0

2320

Yayınlar

GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1645

1

1

1645

ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1404

2

1

1404

INFLUENCE OF DIFFERENT COOKING METHODS ON BIOACTIVE PROPERTIES OF BROCCOLI
DOI: 10.30625/ijctr.785266
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 384

1

0

384

TÜRKİYE’DE YAŞAYAN BOŞNAKLAR VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
DOI: 10.26468/trakyasobed.834049
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1109

1

0

1109

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.