Abdullah Baycar profil resmi
Abdullah Baycar Doç. SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 13
9 Yayın
8 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Mühendsiliği Beslenme Bilimi Müze Gastronomi

Kurum

SİİRT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1336

0

3

1336

0

3

1513

7

3

1461

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 2 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1601

2

3

1601

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1419

1

3

1419

Yayınlar

0

1539

SİİRT’İN LOKAL GASTRONOMİK UNSURLARI
Yayın Bilgisi: 2023 , Atlas Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2037

1

2037

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1419

3

1419

2

2275

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1601

3

1601

3

1461

3

1513

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1336

3

1336

Yayınlar

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1419

1

3

1419

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 2 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1601

2

3

1601

7

3

1461

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.