Abdullah Baycar profil resmi
Abdullah Baycar Doç. SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 13
9 Yayın
8 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Mühendsiliği Beslenme Bilimi Müze Gastronomi

Kurum

SİİRT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1393

0

3

1393

0

3

1595

7

3

1508

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 2 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1647

2

3

1647

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1495

1

3

1495

Yayınlar

0

1625

SİİRT’İN LOKAL GASTRONOMİK UNSURLARI
Yayın Bilgisi: 2023 , Atlas Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2152

1

2152

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1495

3

1495

2

2376

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1647

3

1647

3

1508

3

1595

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1393

3

1393

Yayınlar

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1495

1

3

1495

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 2 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1647

2

3

1647

7

3

1508

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.