Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Abdullah Baycar
Doç.
SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
13
9
Yayın
4
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
0000-0003-4995-2275
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Mühendsiliği
Beslenme Bilimi
Müze
Gastronomi
Kurum
SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Yerel Gastronomik Kimlik Oluşum Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1099
0
ATIF
4
FAVORİ
1099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Ürünlerin Müze Aracılığıyla Turizme Kazandırılması: Siirt Arıcılık Müze Önerisi
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1089927
ATIF
5
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1063
5
ATIF
3
FAVORİ
1063
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF
2
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1177
2
ATIF
3
FAVORİ
1177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
Abdullah Baycar
,
Bilsen Tural
,
Servet Tural
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1159493
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1053
0
ATIF
3
FAVORİ
1053
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’ye Ait Yerel Ürünlerin Moleküler Gastornomide Kullanımı
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1594
0
ATIF
2
FAVORİ
1594
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Siirt ve Şırnak illerinde hasat edilmiş bazı süzme balların kalite parametrelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Ebru Akkemik
,
Behcet İnal
,
Duygu Elma Karakaş
,
Mesut Gök
,
Ümit Çalışır
,
Oğuzhan Özdemir
,
Mustafa Rüstemoğlu
,
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Türkiye Teknoloji ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
DOI: 10.70562/tubid.1459197
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
39
0
FAVORİ
39
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Işkının (Rheum ribes L.) Besin Öğeleri ve Fonksiyonel Niteliği
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türkiye Teknoloji ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1067
0
FAVORİ
1067
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİİRT’İN LOKAL GASTRONOMİK UNSURLARI
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Atlas Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1383
1
FAVORİ
1383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
Abdullah Baycar
,
Bilsen Tural
,
Servet Tural
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1159493
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1053
3
FAVORİ
1053
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’ye Ait Yerel Ürünlerin Moleküler Gastornomide Kullanımı
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1594
2
FAVORİ
1594
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1177
3
FAVORİ
1177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Ürünlerin Müze Aracılığıyla Turizme Kazandırılması: Siirt Arıcılık Müze Önerisi
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1089927
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1063
3
FAVORİ
1063
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Gastronomik Kimlik Oluşum Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1099
4
FAVORİ
1099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yazarlar:
Müge Kardeş
,
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
957
2
FAVORİ
957
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Atlas Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
Türkiye Teknoloji ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
Editörlük
Türkiye Teknoloji ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
Teknik Editör , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Yayın Editörü
Hakemlik
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Tourism and Recreation
Yayınlar
ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF
2
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1177
2
ATIF
3
FAVORİ
1177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Ürünlerin Müze Aracılığıyla Turizme Kazandırılması: Siirt Arıcılık Müze Önerisi
Yazarlar:
Abdullah Baycar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1089927
ATIF
5
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1063
5
ATIF
3
FAVORİ
1063
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat