avatar
Bekir Atar Doç. Dr. Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 10 TR Dizin Atıf 7
12 Yayın
14 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Agronomi Gübreler ve Uygulaması Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller buğday arpa tohum uygulamaları priming azot gübrelemesi

Kurum

Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi

Yayınlar

0

150

0

2911

0

676

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2408

0

2408

0

1379

0

804

Buğdayda Verim Esaslı Azotlu Gübreleme
Yazarlar: Bekir Atar
DOI: 10.29050/harranziraat.309384
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12667

0

12667

Gıdamız Buğdayın, Geçmişten Geleceğe Yolculuğu
Yazarlar: Bekir Atar
Yayın Bilgisi: 2017 , Yalvaç Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 29580

0

29580

Bazı Kışlık Buğday Çeşitlerinin Erken Fide Dönemindeki Gelişimleri
Yazarlar: Bekir Atar , Burhan Kara
Yayın Bilgisi: 2017 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1208

0

1208

0

1963

0

1442

Yayınlar

2

0

2911

4

0

676

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2408

4

0

2408

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.