avatar
Sedat Çelik Doç. Dr. Şırnak Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Yayın 12 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 18 TR Dizin Atıf 2
12 Yayın
20 Hakemlik
18 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Otel İşletmeciliği Turizm Sürdürülebilir Turizm Turizm Pazarlaması Turizm Yönetimi

Biyografi

Türkçe; İngilizce

Kurum

Şırnak Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Popüler Yayınları

0

3

4121

Şırnak İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
DOI: 10.30625/ijctr.458714
ATIF 5 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3604

5

2

3604

0

2

807

5

1

3414

Şırnak Geleneksel El Sanatlarının Turistik Ürün Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Sedat Çelik , Lütfullah Sadi Toprak
DOI: 10.18506/anemon.401052
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2110

3

1

2110

Yayınlar

0

223

Turizm paydaşlarının Şırnak inanç turizmine yönelik algıları
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1338519
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 645

0

645

2

807

Restoran İşletmelerinin Yöresel Yemeklere Yönelik Farkındalıkları: Şırnak İli Örneği
Yazarlar: Sedat Çelik , Nurettin Ersoy, Sibel Besen
Yayın Bilgisi: 2020 , Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1826

1

1826

Şırnak İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
DOI: 10.30625/ijctr.458714
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3604

2

3604

0

1384

Şırnak Geleneksel El Sanatlarının Turistik Ürün Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Sedat Çelik , Lütfullah Sadi Toprak
DOI: 10.18506/anemon.401052
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2110

1

2110

0

743

0

1634

0

86

1

3414

Yayınlar

Şırnak İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
DOI: 10.30625/ijctr.458714
ATIF 5 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3604

5

2

3604

Şırnak Geleneksel El Sanatlarının Turistik Ürün Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Sedat Çelik , Lütfullah Sadi Toprak
DOI: 10.18506/anemon.401052
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2110

3

1

2110

5

0

743

5

1

3414

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.