avatar
Sedat Çelik Dr. Öğr. Üyesi Şırnak Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Yayın 14 Hakemlik 25 CrossRef Atıf 24 TR Dizin Atıf 44
14 Yayın
25 Hakemlik
24 CrossRef Atıf
44 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Yönetimi Otel İşletmeciliği Turizm Sürdürülebilir Turizm Turizm Pazarlaması

Kurum

Şırnak Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Popüler Yayınları

0

3

4511

Şırnak İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
DOI: 10.30625/ijctr.458714
ATIF 7 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4154

7

2

4154

0

2

1203

Şırnak Geleneksel El Sanatlarının Turistik Ürün Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Sedat Çelik , Lütfullah Sadi Toprak
DOI: 10.18506/anemon.401052
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2494

4

1

2494

Restoran İşletmelerinin Yöresel Yemeklere Yönelik Farkındalıkları: Şırnak İli Örneği
Yazarlar: Sedat Çelik , Nurettin Ersoy, Sibel Besen
Yayın Bilgisi: 2020 , Tourism and Recreation
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2222

0

1

2222

Yayınlar

0

215

1

893

0

1367

Turizm paydaşlarının Şırnak inanç turizmine yönelik algıları
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1338519
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1037

1

1037

2

1203

Restoran İşletmelerinin Yöresel Yemeklere Yönelik Farkındalıkları: Şırnak İli Örneği
Yazarlar: Sedat Çelik , Nurettin Ersoy, Sibel Besen
Yayın Bilgisi: 2020 , Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2222

1

2222

Şırnak İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
DOI: 10.30625/ijctr.458714
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4154

2

4154

1

1629

Şırnak Geleneksel El Sanatlarının Turistik Ürün Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Sedat Çelik , Lütfullah Sadi Toprak
DOI: 10.18506/anemon.401052
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2494

1

2494

0

1423

1

2081

1

377

1

3904

Yayınlar

Turizm paydaşlarının Şırnak inanç turizmine yönelik algıları
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1338519
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1037

1

1

1037

Şırnak İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
DOI: 10.30625/ijctr.458714
ATIF 7 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4154

7

2

4154

Şırnak Geleneksel El Sanatlarının Turistik Ürün Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Sedat Çelik , Lütfullah Sadi Toprak
DOI: 10.18506/anemon.401052
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2494

4

1

2494

5

0

1423

7

1

3904

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.