Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yavuz Yüksel
Dr. Öğr. Üyesi
BALIKESIR UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Yayın
6
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
7
6
Yayın
19
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
0000-0001-7960-578X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
BALIKESIR UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Popüler Yayınları
Investigation of the effect of using palm kernel powder in bread flour on quality parameters of flour
Yazarlar:
Yavuz Yüksel
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.1280767
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
1
ATIF
1
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Tahıllarda bulanan antosiyaninler ve sağlık üzerine etkileri
Yazarlar:
Yavuz Yüksel
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1524316
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13
0
FAVORİ
13
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paliurus spina-christi Mill.: A New Alternative Flour on Gluten-Free Bread
Yazarlar:
Yavuz Yüksel
,
Hilal Sapmaz
,
Selami Selvi
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Nature and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
67
0
FAVORİ
67
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BALIKESİR İLİ YÖRESEL GIDA ÜRÜNÜ ‘‘SAVAŞTEPE SARIBEYLER SEFERBERLİK ÇÖREĞİ’’ YAPIMI VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Yavuz Yüksel
,
Mustafa Kıralan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.55071/ticaretfbd.1576895
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32
0
FAVORİ
32
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of the effect of using palm kernel powder in bread flour on quality parameters of flour
Yazarlar:
Yavuz Yüksel
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.1280767
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
1
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağlı Tohum Çeşidi ve Transesterifikasyon Yöntemlerinin Biyoyakıt Üretimine ve Kalitesine Etkileri
Yazarlar: Ayhan Dağdelen,
Yavuz Yüksel
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210972
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5587
0
FAVORİ
5587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Buğdayın Islatılması Sırasında Ultrason İşlemi Uygulamanın Tanenin Su Absorbsiyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Yavuz Yüksel
, Adem Elgün
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1660
0
FAVORİ
1660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of Nature and Life Sciences
International Journal of Secondary Metabolite
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Kocatepe Veteriner Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Investigation of the effect of using palm kernel powder in bread flour on quality parameters of flour
Yazarlar:
Yavuz Yüksel
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.1280767
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
1
ATIF
1
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağlı Tohum Çeşidi ve Transesterifikasyon Yöntemlerinin Biyoyakıt Üretimine ve Kalitesine Etkileri
Yazarlar: Ayhan Dağdelen,
Yavuz Yüksel
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210972
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5587
6
ATIF
0
FAVORİ
5587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat