Cilt: 42 Sayı: 5, 15.10.2017

Yıl: 2017

Makaleler

Araştırma Makalesi

1. FERMENTE GIDALARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN ANTİFUNGAL AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ

Derleme

4. OLEOJELLER VE EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI

Derleme

5. KONVANSİYONEL EKSTRAKSİYONA ALTERNATİF: YEŞİL TEKNOLOJİLER

Araştırma Makalesi

6. KARBONDİOKSİT UYGULAMASININ BEYAZ PEYNİR KALİTESİNE ETKİSİ

Araştırma Makalesi

11. PEKTİN KAYNAĞI OLARAK TAZE BÜTÜN ENGİNAR VE ENGİNAR KONSERVE ATIĞI

Araştırma Makalesi

12. HAYIT (Vitex agnus castus) ve ÇAM BALININ (Marchalina hellenica) RAF ÖMRÜNÜN BELİRLENMESİ

Araştırma Makalesi

14. MEMBRAN DEGUMMING KOŞULLARININ PERMEAT AKISI VE FOSFOLİPİDLERIN REDDEDİLMESİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/