Cilt: 42 Sayı: 5, 15.10.2017

Yıl: 2017

Makaleler

Derleme

4. OLEOJELLER VE EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI

Derleme

5. KONVANSİYONEL EKSTRAKSİYONA ALTERNATİF: YEŞİL TEKNOLOJİLER

Araştırma Makalesi

6. KARBONDİOKSİT UYGULAMASININ BEYAZ PEYNİR KALİTESİNE ETKİSİ

Araştırma Makalesi

11. PEKTİN KAYNAĞI OLARAK TAZE BÜTÜN ENGİNAR VE ENGİNAR KONSERVE ATIĞI

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/