Volume: 42 Issue: 5, 10/15/17

Year: 2017

Articles

Research Article

1. FERMENTE GIDALARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN ANTİFUNGAL AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ

Review

4. OLEOJELLER VE EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI

Review

5. KONVANSİYONEL EKSTRAKSİYONA ALTERNATİF: YEŞİL TEKNOLOJİLER

Research Article

6. KARBONDİOKSİT UYGULAMASININ BEYAZ PEYNİR KALİTESİNE ETKİSİ

Research Article

11. PEKTİN KAYNAĞI OLARAK TAZE BÜTÜN ENGİNAR VE ENGİNAR KONSERVE ATIĞI

Research Article

12. HAYIT (Vitex agnus castus) ve ÇAM BALININ (Marchalina hellenica) RAF ÖMRÜNÜN BELİRLENMESİ

Research Article

14. MEMBRAN DEGUMMING KOŞULLARININ PERMEAT AKISI VE FOSFOLİPİDLERIN REDDEDİLMESİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ