Hasan Baydar profil resmi
Hasan Baydar Prof. Dr. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
Yayın 30 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 61 TR Dizin Atıf 207
30 Yayın
3 Hakemlik
61 CrossRef Atıf
207 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Endüstri Bitkileri Tıbbi ve Aromatik Bitkiler

Kurum

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

425

0

531

0

792

0

693

0

1255

0

1179

Lavantada Köklenme Üzerine Çelik Kalınlıklarının Etkisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.760350
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1394

0

1394

Yerli ve Milli Aspir Çeşitlerimiz: Olein, Zirkon ve Safir
Yayın Bilgisi: 2020 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2905

0

2905

0

1610

0

2667

0

9063

Yağ Gülünün (Rosa damascena Mill.) Bitki Su Tüketimi Tahmininde Kullanılabilecek Amprik Modeller
Yazarlar: Yusuf Uçar, Soner Kazaz, Figen Eraslan İnal, Hasan Baydar
Yayın Bilgisi: 2017 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1074

0

1074

Aspir (Carthamus tinctorius L.)’de yaprak dikenliliği ve çiçek renginin genetiği
Yayın Bilgisi: 2017 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.321085
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1684

0

1684

0

3099

SÜSEN (Iris florentina L.)’İN UÇUCU YAĞ, RESİNOİD VE ABSOLÜTÜNDE KOKU BİLEŞENLERİ
Yayın Bilgisi: 2014 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.1.70
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3731

0

3731

Yayınlar

2

0

1291

2

0

1171

2

0

1255

2

0

1179

Lavantada Köklenme Üzerine Çelik Kalınlıklarının Etkisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.760350
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1394

2

0

1394

6

0

2667

5

0

2707

2

0

9063

Aspir (Carthamus tinctorius L.)’de yaprak dikenliliği ve çiçek renginin genetiği
Yayın Bilgisi: 2017 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.321085
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1684

1

0

1684

7

0

3099

SÜSEN (Iris florentina L.)’İN UÇUCU YAĞ, RESİNOİD VE ABSOLÜTÜNDE KOKU BİLEŞENLERİ
Yayın Bilgisi: 2014 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.1.70
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3731

2

0

3731