Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Dr. Eda Hazarhun
Öğretim Görevlisi
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
17
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
13
17
Yayın
8
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
0000-0003-4798-1857
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi Turizmi
Kültürel Miras Turizmi, Ziyaretçi ve İzleyici Çalışmaları
Dijital Pazarlama
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Pazarlaması
İnanç Turizmi
Kurum
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Metaverse Etkinlik Deneyimi Üzerine Nitel Araştırma: Süleyman Demirel Üniversitesi Metaverse Girişim Stüdyosu Örneği
Yazarlar:
Pınar Göktaş
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.1410565
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
787
2
ATIF
2
FAVORİ
787
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşarete Sahip Olan Yöresel Ürün ve Yemeklerin Manisa’nın Gastronomi Turizminin Gelişimine Katkısı
Yazarlar:
Eda Hazarhun
, Mustafa Tepeci
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13199
0
ATIF
1
FAVORİ
13199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ETİKETLERİNDEKİ E-KODLU KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA KAPSAMINDA İNCELENMESİ
Yazarlar:
İşıl Özgen
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.580561
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14874
3
ATIF
1
FAVORİ
14874
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUTFAK ÇALIŞANLARININ KARİYER PLANLAMASI: Y KUŞAĞI ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Burçin Cevdet Çetinsöz
,
Eda Hazarhun
,
Okan Gündoğdu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.643857
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1389
0
ATIF
1
FAVORİ
1389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Ö. Devrim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.803143
ATIF
7
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4701
7
ATIF
1
FAVORİ
4701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Dijital Dönüşüm Sürecinin Turizm Sektörüne Yansımaları: Akıllı Turizm Teknolojileri Kullanımına Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Dr. Eda Hazarhun
,
Ö. Devrim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1645011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
86
0
FAVORİ
86
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm akademisyenlerinin metaverse farkındalıklarının araştırılması
Yazarlar:
Pınar Göktaş
,
Burçin Cevdet Çetinsöz
,
Dr. Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2025-10-2-199
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
272
0
FAVORİ
272
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EKOTURİZM MERKEZLERİNE YÖNELİK TRIPADVISOR’DA YAPILAN ZİYARETÇİ YORUMLARININ İÇERİK ANALİZİ: ALANYA SAPADERE KANYONU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Dr. Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/beykozad.1627364
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
187
1
FAVORİ
187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Analysis of Instagram Content of the United Nations World Tourism Organization (UN Tourism)
Yazarlar:
Dr. Eda Hazarhun
,
Serdar Bülbül
,
Pelin Tuna Arslan
,
Burçin Cevdet Çetinsöz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1505130
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
676
1
FAVORİ
676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Metaverse Etkinlik Deneyimi Üzerine Nitel Araştırma: Süleyman Demirel Üniversitesi Metaverse Girişim Stüdyosu Örneği
Yazarlar:
Pınar Göktaş
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.1410565
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
787
2
FAVORİ
787
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Analysis of the website of hotels with sustainable tourism certificate: The case of Türkiye
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Burçin Cevdet Çetinsöz
,
Yasemin Koçak Bilgin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1327095
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1341
1
FAVORİ
1341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ukrayna- Rusya Savaşının Kültürel Miras Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Yasemin Koçak Bilgin
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3748
0
FAVORİ
3748
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek-İçecek İşletmelerine Yönelik TripAdvisor’da Yer Alan Paylaşımların İncelenmesi: Batman Örneği
Yazarlar:
Hasan Önal Şeyhanlıoğlu
,
Eda Hazarhun
,
Reşat Arıca
,
Karaca Mina Durdu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
DOI: 10.21076/vizyoner.1219810
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1219
1
FAVORİ
1219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yalnız Gezen Turistlerin Seyahatleri Sırasındaki İletişimleri
Yazarlar:
Elif Şener
,
Eda Hazarhun
,
Gürhan Aktaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.959914
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
891
1
FAVORİ
891
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otellerde Konuk ve Çalışan Hırsızlığı: Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Ö. Devrim Yılmaz
,
Işıl Özgen
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4238
0
FAVORİ
4238
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Ö. Devrim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.803143
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4701
1
FAVORİ
4701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUTFAK ÇALIŞANLARININ KARİYER PLANLAMASI: Y KUŞAĞI ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Burçin Cevdet Çetinsöz
,
Eda Hazarhun
,
Okan Gündoğdu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.643857
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1389
1
FAVORİ
1389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çalışanların İşyerinde LGBTİ+ Romantik İlişkilerine Bakış Açıları
Yazarlar:
Ebru Günlü Küçükaltan
,
Eda Hazarhun
, Gizem Müdüroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akdeniz İnsani Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
797
1
FAVORİ
797
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Zorunlu Staj Tecrübeleri ve Turizm Kariyerine Bakış Açıları
Yazarlar:
Yasemin Koçak
,
Eda Hazarhun
, İrem Enser
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587278
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1435
0
FAVORİ
1435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ETİKETLERİNDEKİ E-KODLU KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA KAPSAMINDA İNCELENMESİ
Yazarlar:
İşıl Özgen
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.580561
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14874
1
FAVORİ
14874
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşarete Sahip Olan Yöresel Ürün ve Yemeklerin Manisa’nın Gastronomi Turizminin Gelişimine Katkısı
Yazarlar:
Eda Hazarhun
, Mustafa Tepeci
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13199
1
FAVORİ
13199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manisa’da Yöresel Yemeklerin ve Lezzetlerin Turizmin Gelişimine Katkısının
Yazarlar:
Eda Özleyen
,
Mustafa Tepeci
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6765
1
FAVORİ
6765
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akdeniz İnsani Bilimler Dergisi
Alanya Akademik Bakış
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Beykoz Akademi Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Editör Yardımcısı , Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Humanities and Tourism Research
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Analysis of Instagram Content of the United Nations World Tourism Organization (UN Tourism)
Yazarlar:
Dr. Eda Hazarhun
,
Serdar Bülbül
,
Pelin Tuna Arslan
,
Burçin Cevdet Çetinsöz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1505130
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
676
1
ATIF
1
FAVORİ
676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Metaverse Etkinlik Deneyimi Üzerine Nitel Araştırma: Süleyman Demirel Üniversitesi Metaverse Girişim Stüdyosu Örneği
Yazarlar:
Pınar Göktaş
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.1410565
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
787
2
ATIF
2
FAVORİ
787
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Analysis of the website of hotels with sustainable tourism certificate: The case of Türkiye
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Burçin Cevdet Çetinsöz
,
Yasemin Koçak Bilgin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1327095
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1341
2
ATIF
1
FAVORİ
1341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek-İçecek İşletmelerine Yönelik TripAdvisor’da Yer Alan Paylaşımların İncelenmesi: Batman Örneği
Yazarlar:
Hasan Önal Şeyhanlıoğlu
,
Eda Hazarhun
,
Reşat Arıca
,
Karaca Mina Durdu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
DOI: 10.21076/vizyoner.1219810
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1219
2
ATIF
1
FAVORİ
1219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Ö. Devrim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.803143
ATIF
7
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4701
7
ATIF
1
FAVORİ
4701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Zorunlu Staj Tecrübeleri ve Turizm Kariyerine Bakış Açıları
Yazarlar:
Yasemin Koçak
,
Eda Hazarhun
, İrem Enser
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587278
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1435
2
ATIF
0
FAVORİ
1435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ETİKETLERİNDEKİ E-KODLU KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA KAPSAMINDA İNCELENMESİ
Yazarlar:
İşıl Özgen
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.580561
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14874
3
ATIF
1
FAVORİ
14874
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat