Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Dr. Eda Hazarhun
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
13
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
7
13
Yayın
1
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0003-4798-1857
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kültürel Miras Turizmi, Ziyaretçi ve İzleyici Çalışmaları
Dijital Pazarlama
Turizm Pazarlaması
Gastronomi Turizmi
İnanç Turizmi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Metaverse Etkinlik Deneyimi Üzerine Nitel Araştırma: Süleyman Demirel Üniversitesi Metaverse Girişim Stüdyosu Örneği
Yazarlar:
Pınar Göktaş
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.1410565
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
331
0
ATIF
2
FAVORİ
331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ETİKETLERİNDEKİ E-KODLU KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA KAPSAMINDA İNCELENMESİ
Yazarlar:
İşıl Özgen
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.580561
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14514
3
ATIF
1
FAVORİ
14514
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUTFAK ÇALIŞANLARININ KARİYER PLANLAMASI: Y KUŞAĞI ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Burçin Cevdet Çetinsöz
,
Eda Hazarhun
,
Okan Gündoğdu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.643857
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
0
ATIF
1
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Ö. Devrim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.803143
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3898
4
ATIF
1
FAVORİ
3898
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yalnız Gezen Turistlerin Seyahatleri Sırasındaki İletişimleri
Yazarlar:
Elif Şener
,
Eda Hazarhun
,
Gürhan Aktaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.959914
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
685
0
ATIF
1
FAVORİ
685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Analysis of Instagram Content of the United Nations World Tourism Organization (UN Tourism)
Yazarlar:
Dr. Eda Hazarhun
,
Serdar Bülbül
,
Pelin Tuna Arslan
,
Burçin Cevdet Çetinsöz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1505130
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
157
1
FAVORİ
157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Metaverse Etkinlik Deneyimi Üzerine Nitel Araştırma: Süleyman Demirel Üniversitesi Metaverse Girişim Stüdyosu Örneği
Yazarlar:
Pınar Göktaş
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.1410565
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
331
2
FAVORİ
331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Analysis of the website of hotels with sustainable tourism certificate: The case of Türkiye
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Burçin Cevdet Çetinsöz
,
Yasemin Koçak Bilgin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1327095
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
622
0
FAVORİ
622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ukrayna- Rusya Savaşının Kültürel Miras Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Yasemin Koçak Bilgin
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1571
0
FAVORİ
1571
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek-İçecek İşletmelerine Yönelik TripAdvisor’da Yer Alan Paylaşımların İncelenmesi: Batman Örneği
Yazarlar:
Hasan Önal Şeyhanlıoğlu
,
Eda Hazarhun
,
Reşat Arıca
,
Karaca Mina Durdu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
DOI: 10.21076/vizyoner.1219810
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
685
1
FAVORİ
685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yalnız Gezen Turistlerin Seyahatleri Sırasındaki İletişimleri
Yazarlar:
Elif Şener
,
Eda Hazarhun
,
Gürhan Aktaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.959914
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
685
1
FAVORİ
685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otellerde Konuk ve Çalışan Hırsızlığı: Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Ö. Devrim Yılmaz
,
Işıl Özgen
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3580
0
FAVORİ
3580
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Ö. Devrim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.803143
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3898
1
FAVORİ
3898
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çalışanların İşyerinde LGBTİ+ Romantik İlişkilerine Bakış Açıları
Yazarlar:
Ebru Günlü Küçükaltan
,
Eda Hazarhun
, Gizem Müdüroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akdeniz İnsani Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
341
0
FAVORİ
341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUTFAK ÇALIŞANLARININ KARİYER PLANLAMASI: Y KUŞAĞI ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Burçin Cevdet Çetinsöz
,
Eda Hazarhun
,
Okan Gündoğdu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.643857
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
1
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Zorunlu Staj Tecrübeleri ve Turizm Kariyerine Bakış Açıları
Yazarlar:
Yasemin Koçak
,
Eda Hazarhun
, İrem Enser
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587278
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1159
0
FAVORİ
1159
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ETİKETLERİNDEKİ E-KODLU KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA KAPSAMINDA İNCELENMESİ
Yazarlar:
İşıl Özgen
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.580561
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14514
1
FAVORİ
14514
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşarete Sahip Olan Yöresel Ürün ve Yemeklerin Manisa’nın Gastronomi Turizminin Gelişimine Katkısı
Yazarlar:
Eda Hazarhun
, Mustafa Tepeci
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11994
1
FAVORİ
11994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akdeniz İnsani Bilimler Dergisi
Alanya Akademik Bakış
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Teknik Editör , Editör , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Analysis of the website of hotels with sustainable tourism certificate: The case of Türkiye
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Burçin Cevdet Çetinsöz
,
Yasemin Koçak Bilgin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1327095
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
622
1
ATIF
0
FAVORİ
622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek-İçecek İşletmelerine Yönelik TripAdvisor’da Yer Alan Paylaşımların İncelenmesi: Batman Örneği
Yazarlar:
Hasan Önal Şeyhanlıoğlu
,
Eda Hazarhun
,
Reşat Arıca
,
Karaca Mina Durdu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
DOI: 10.21076/vizyoner.1219810
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
685
1
ATIF
1
FAVORİ
685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Eda Hazarhun
,
Ö. Devrim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.803143
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3898
4
ATIF
1
FAVORİ
3898
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Zorunlu Staj Tecrübeleri ve Turizm Kariyerine Bakış Açıları
Yazarlar:
Yasemin Koçak
,
Eda Hazarhun
, İrem Enser
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587278
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1159
1
ATIF
0
FAVORİ
1159
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ETİKETLERİNDEKİ E-KODLU KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA KAPSAMINDA İNCELENMESİ
Yazarlar:
İşıl Özgen
,
Eda Hazarhun
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.580561
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14514
3
ATIF
1
FAVORİ
14514
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat