avatar
Yusuf Çuhadar Dr. Öğr. Üyesi BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ, OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 9 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 7
9 Yayın
11 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Tüketimi Turizm Ekonomisi Kültürel Miras Turizmi, Ziyaretçi ve İzleyici Çalışmaları Gastronomi Sürdürülebilir Turizm Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi Turizm Pazarlaması Turizm Yönetimi Turizmde Çevre Yönetimi Turizmin Etkileri Gastronomi Turizmi

Kurum

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ, OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Popüler Yayınları

0

1

2837

0

1

1331

Eskişehir Lületaşı Müzesi Ziyaretçilerinin Deneyimlerinin İncelenmesi
DOI: 10.32572/guntad.1337344
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 874

4

1

874

0

1

751

Gıda Neofobisi ile İlgili Akademik Yayınların Vosviewer ile Bibliyometrik Analizi
DOI: 10.24010/soid.1382584
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1229

2

1

1229

Yayınlar

Şarap Turizmi Çalışmalarının Bibliyometrik Analizi: Web of Science Örneği
DOI: 10.21076/vizyoner.1560262
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 112

0

112

Kırsal Turizm Konulu Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi
DOI: 10.33712/mana.1564739
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 504

1

504

1

567

1

751

Gıda Neofobisi ile İlgili Akademik Yayınların Vosviewer ile Bibliyometrik Analizi
DOI: 10.24010/soid.1382584
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1229

1

1229

Eskişehir Lületaşı Müzesi Ziyaretçilerinin Deneyimlerinin İncelenmesi
DOI: 10.32572/guntad.1337344
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 874

1

874

1

1331

1

2837

Yayınlar

1

1

567

Gıda Neofobisi ile İlgili Akademik Yayınların Vosviewer ile Bibliyometrik Analizi
DOI: 10.24010/soid.1382584
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1229

2

1

1229

Eskişehir Lületaşı Müzesi Ziyaretçilerinin Deneyimlerinin İncelenmesi
DOI: 10.32572/guntad.1337344
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 874

4

1

874

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.