Cilt: 16 Sayı: 2, 5.08.2018

Yıl: 2018

Araştırma Makaleleri

Araştırma Makalesi

3. Reduction of Tissue Maceration in Potatoes by Rose Essential Oil

Araştırma Makalesi

10. Eğitilebilir Zihinsel Engelli Çocukların Besin Tüketim Kayıtlarına Göre Beslenme Durumları

Derleme Makaleler

Derleme

11. Possible Protein Sources for the Future

Derleme

13. Gıdalarda Monokloropropandiol Esterlerinin Oluşumu ve Belirlenmesi

Derleme

18. Eriştenin Farklı Un Katkıları ile Zenginleştirilmesi

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.