avatar
Ahmet Çavuş Prof. Dr. ATATURK UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Yayın 11 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 7
11 Yayın
12 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Turizmi Rekreasyon, Tatil ve Turizm Coğrafyası Türkiye Ekonomik Coğrafyası Turizm Politikası Turizm Sosyolojisi Rekreasyon Yönetimi Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi Turizm Planlaması Turist Rehberliği

Kurum

ATATURK UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM

Popüler Yayınları

Turistik Bir Ürün Olan Maraş Dondurmasının Dondurma Üreticileri Tarafından Değerlendirilmesi
Yazarlar: AHMET Çavuş , Zafer Türkmendağ, Kaan Güldoğan
DOI: 10.33905/bseusbed.482899
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3583

1

1

3583

Gastronomi Turizmi Çekiciliği Açısından Zigana Yöresi
Yazarlar: Ahmet Çavuş , Mehmet Fatih Işık , Ceren Yalçın
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3132

0

1

3132

0

1

1485

YEREL HALKIN EKOTURİZM ALGISI: GİRESUN İLİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32003/igge.819009
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1743

4

1

1743

2

1

2451

Yayınlar

Evaluation of Hotels in the Eastern Black Sea Region in Terms of Disabled Tourism
Yayın Bilgisi: 2025 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2025.10.1.1555129
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 92

1

92

The Relationship Between Sales Success and Soft Success Factors in Travel Agencies
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1076966
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 396

1

396

1

2451

0

1746

YEREL HALKIN EKOTURİZM ALGISI: GİRESUN İLİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32003/igge.819009
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1743

1

1743

0

2121

1

1485

1

3132

Turistik Bir Ürün Olan Maraş Dondurmasının Dondurma Üreticileri Tarafından Değerlendirilmesi
Yazarlar: AHMET Çavuş , Zafer Türkmendağ, Kaan Güldoğan
DOI: 10.33905/bseusbed.482899
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3583

1

3583

KÜLTÜREL MİRAS KAYNAĞI OLARAK KÖPRÜBAŞI İLÇESİNDE (TRABZON) GELENEKSEL TAHTA KAŞIK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2014 , Marmara Coğrafya Dergisi
DOI: 10.14781/mcd.25288
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4392

0

4392

Yayınlar

2

1

2451

YEREL HALKIN EKOTURİZM ALGISI: GİRESUN İLİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32003/igge.819009
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1743

4

1

1743

Turistik Bir Ürün Olan Maraş Dondurmasının Dondurma Üreticileri Tarafından Değerlendirilmesi
Yazarlar: AHMET Çavuş , Zafer Türkmendağ, Kaan Güldoğan
DOI: 10.33905/bseusbed.482899
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3583

1

1

3583

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.