avatar
Ahmet Çavuş Doç. Dr. ATATURK UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Yayın 10 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 6
10 Yayın
12 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Beşeri Coğrafya Kültür Coğrafyası Rekreasyon, Tatil ve Turizm Coğrafyası Türkiye Ekonomik Coğrafyası Turizm Politikası Turizm Sosyolojisi Kültürel Miras Turizmi, Ziyaretçi ve İzleyici Çalışmaları Turizm Rekreasyon Yönetimi Turizm Planlaması Gastronomi Turizmi

Kurum

ATATURK UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM

Popüler Yayınları

Turistik Bir Ürün Olan Maraş Dondurmasının Dondurma Üreticileri Tarafından Değerlendirilmesi
Yazarlar: AHMET Çavuş , Zafer Türkmendağ, Kaan Güldoğan
DOI: 10.33905/bseusbed.482899
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2959

1

1

2959

Gastronomi Turizmi Çekiciliği Açısından Zigana Yöresi
Yazarlar: Ahmet Çavuş , Mehmet Fatih Işık , Ceren Yalçın
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2709

0

1

2709

0

1

1202

YEREL HALKIN EKOTURİZM ALGISI: GİRESUN İLİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32003/igge.819009
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1327

3

1

1327

2

1

1813

Yayınlar

The Relationship Between Sales Success and Soft Success Factors in Travel Agencies
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1076966
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 221

0

221

1

1813

0

1331

YEREL HALKIN EKOTURİZM ALGISI: GİRESUN İLİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32003/igge.819009
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1327

1

1327

0

1690

1

1202

1

2709

Turistik Bir Ürün Olan Maraş Dondurmasının Dondurma Üreticileri Tarafından Değerlendirilmesi
Yazarlar: AHMET Çavuş , Zafer Türkmendağ, Kaan Güldoğan
DOI: 10.33905/bseusbed.482899
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2959

1

2959

KÜLTÜREL MİRAS KAYNAĞI OLARAK KÖPRÜBAŞI İLÇESİNDE (TRABZON) GELENEKSEL TAHTA KAŞIK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2014 , Marmara Coğrafya Dergisi
DOI: 10.14781/mcd.25288
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4144

0

4144

Yayınlar

2

1

1813

YEREL HALKIN EKOTURİZM ALGISI: GİRESUN İLİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32003/igge.819009
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1327

3

1

1327

Turistik Bir Ürün Olan Maraş Dondurmasının Dondurma Üreticileri Tarafından Değerlendirilmesi
Yazarlar: AHMET Çavuş , Zafer Türkmendağ, Kaan Güldoğan
DOI: 10.33905/bseusbed.482899
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2959

1

1

2959

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.