Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İhsan Güngör Şat
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
15
6
Yayın
18
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
0000-0001-9868-0208
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Semizotunun (Portulaca Oleracea L.) Farklı Ekstraktlarının Kimyasal Özellikleri ve Antioksidan Aktivitesi
Yazarlar:
Eyad Aoudeh
,
İhsan Güngör Şat
,
Halil İbrahim Binici
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1239088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
440
0
FAVORİ
440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolamanın Kivi (Actinidia deliciosa) Reçelinin Antioksidan Bileşimi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Muhammet Demirbaş
,
İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5152/FSER.2023.23009
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
172
0
FAVORİ
172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAHVALTILIK YENİ BİR ÜRÜN: IŞKIN (Rheum ribes L.) REÇELİ
Yazarlar:
İhsan Güngör Şat
,
Bilginur Genç
,
Halil İbrahim Binici
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22119
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
722
0
FAVORİ
722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Tekniklerinin Smilax excelsa Genç Sürgünlerinin Antioksidan Aktivitesi ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Muhammet Demirbaş
,
Memnune Şengül
,
İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.816887
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
765
0
FAVORİ
765
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melatonin and Melatonin-Rich Foods
Yazarlar:
İhsan Şat
,
Halil İbrahim Binici
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.906094
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
823
0
FAVORİ
823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ceviz ve Ceviz Ürünlerinin Besinsel Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Halil İbrahim Binici
,
İhsan Güngör Şat
,
Eyad Aoudeh
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.843028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2347
0
FAVORİ
2347
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
KAHVALTILIK YENİ BİR ÜRÜN: IŞKIN (Rheum ribes L.) REÇELİ
Yazarlar:
İhsan Güngör Şat
,
Bilginur Genç
,
Halil İbrahim Binici
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22119
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
722
3
ATIF
0
FAVORİ
722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Tekniklerinin Smilax excelsa Genç Sürgünlerinin Antioksidan Aktivitesi ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Muhammet Demirbaş
,
Memnune Şengül
,
İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.816887
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
765
1
ATIF
0
FAVORİ
765
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melatonin and Melatonin-Rich Foods
Yazarlar:
İhsan Şat
,
Halil İbrahim Binici
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.906094
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
823
1
ATIF
0
FAVORİ
823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ceviz ve Ceviz Ürünlerinin Besinsel Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Halil İbrahim Binici
,
İhsan Güngör Şat
,
Eyad Aoudeh
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.843028
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2347
7
ATIF
0
FAVORİ
2347
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat