avatar
Levent Selman Göktaş Dr. Öğr. Üyesi Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayın 10 Hakemlik 27 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 21
10 Yayın
27 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
21 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi

Kurum

Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Popüler Yayınları

Tourist Tax Practices in European Union Member Countries and Its Applicability in Turkey
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2019.5.2.0026
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1889

0

1

1889

0

1

847

Tour Guide Competence in Gastronomy Tours
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1135008
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 751

0

1

751

Vejetaryen menülerde ChatGPT’nin rolü
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1343598
ATIF 7 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2309

7

1

2309

0

1

456

Yayınlar

0

24

0

304

0

199

1

784

Vejetaryen menülerde ChatGPT’nin rolü
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1343598
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2309

1

2309

Tour Guide Competence in Gastronomy Tours
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1135008
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 751

1

751

1

847

Tourist Tax Practices in European Union Member Countries and Its Applicability in Turkey
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2019.5.2.0026
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1889

1

1889

Yayınlar

1

1

784

Vejetaryen menülerde ChatGPT’nin rolü
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1343598
ATIF 7 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2309

7

1

2309