avatar
Murat Ödemiş Dr. Öğr. Üyesi Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayın 14 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 15
14 Yayın
19 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Stratejik Yönetim Turizm Pazarlaması Sürdürülebilir Turizm Turizmde Marka Yönetimi

Kurum

Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Popüler Yayınları

Türk baklavasının gastronomik imajı: Tripadvisor’daki kullanıcı yorumlarının incelenmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1476935
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 624

1

2

624

0

2

516

Pazarlama Felsefelerinin Tarihsel Gelişimine Yönelik Bir İnceleme
Yazarlar: Murat Ödemiş , Azize Hassan
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15642

0

1

15642

0

1

1743

1

1

582

Yayınlar

0

102

Gastronomi Turizmi Gelişmişlik Düzeyi: Trabzon'a Yönelik Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 562

1

562

Türk baklavasının gastronomik imajı: Tripadvisor’daki kullanıcı yorumlarının incelenmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1476935
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 624

2

624

ÖZEL İLGİ TURİZMİ KAPSAMINDA ESKİ GÜMÜŞHANE’NİN (SÜLEYMANİYE’NİN) DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Erciyes Akademi
DOI: 10.48070/erciyesakademi.1418155
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 437

1

437

2

516

1

582

0

2531

Pazarlama Felsefelerinin Tarihsel Gelişimine Yönelik Bir İnceleme
Yazarlar: Murat Ödemiş , Azize Hassan
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15642

1

15642

1

12530

1

2128

Yayınlar

Türk baklavasının gastronomik imajı: Tripadvisor’daki kullanıcı yorumlarının incelenmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1476935
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 624

1

2

624

1

1

657

1

1

582

1

0

2531

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.