Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Firma
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Osman Sağdıç
Osman Sağdıç
Prof. Dr.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Yayın
11
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
11
11
Yayın
2
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
0000-0002-2063-1462
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
699
1
ATIF
1
FAVORİ
699
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Effect of ethanolic extract of Cephalaria syriaca on dough rheological properties from different wheat flour blends: A comparative study with ascorbic acid
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Perihan Kübra Akman
,
Öznur Topçu
,
Fatih Törnük
,
Saliha Memiş
,
Elif Şeyma Uslu
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1288022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
283
0
FAVORİ
283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination and Comparison of Bioactive Compounds in Different Parts of Glycyrrhiza Species
Yazarlar:
Fahriye Şeyma Özcan
, Nihat Özcan,
Özlem Çetin
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.972048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
0
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the Antioxidant Capacity, Antimicrobial Effect, and In Vitro Digestion Process of Bioactive Compounds of Cherry Laurel Leaves Extracts
Yazarlar:
Kübra Özkan
,
Ayşe Karadağ
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1029306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
975
0
FAVORİ
975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Andız (Juniperus drupacea) Pekmezinin Üretimi, Çeşitli Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Kübra Özkan
,
Güliz Türkmenoğlu
,
Hüseyin Fakir
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1200090
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2142
0
FAVORİ
2142
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
699
1
FAVORİ
699
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sandviç Üretimi, Çeşitleri, Özellikleri ve Ambalajlanması
Yazarlar:
Hilal Dikmen
,
Özlem Çabir
,
Neslihan Polat
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1146986
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2587
0
FAVORİ
2587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Günay Başdoğan
,
Osman Sağdıç
, Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2531
0
FAVORİ
2531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hasan Cankurt
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
325
0
FAVORİ
325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12075
0
FAVORİ
12075
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktik Starter Kültür Üretim Teknolojisi
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10830
0
FAVORİ
10830
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change in Physicochemical, Microbiological and Textural Properties of Raw Milk White Cheese During Ripening: Effect of Thyme and Garlic Aromatic Waters
Yazarlar:
Fatih Törnük
,
Osman Sağdıç
,
Hasan Cankurt
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1073
0
FAVORİ
1073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Türkiye Ormancılık Dergisi
Yayınlar
Andız (Juniperus drupacea) Pekmezinin Üretimi, Çeşitli Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Kübra Özkan
,
Güliz Türkmenoğlu
,
Hüseyin Fakir
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1200090
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2142
1
ATIF
0
FAVORİ
2142
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
699
1
ATIF
1
FAVORİ
699
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Günay Başdoğan
,
Osman Sağdıç
, Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2531
2
ATIF
0
FAVORİ
2531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12075
7
ATIF
0
FAVORİ
12075
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat