Harran Journal of Agricultural and Food Science
Cover Image
ISSN 2148-5003 | e-ISSN 2587-1358 | Period Quarterly | Founded: 1997 | Publisher Harran University |

10320

Harran Journal of Agricultural and Food Science

ISSN 2148-5003 | e-ISSN 2587-1358 | Period Quarterly | Founded: 1997 | Publisher Harran University |
Cover Image

73.567

232.005

10320

Harran Journal of Agricultural and Food Science Last Issue
Volume 23 - Issue 1 - Mar 2019
  1. Investigation of Biodegradable Films Produced from Three Different Protein Sources for White Cheese Packaging
    Pages 1 - 12
    Zeynep TACER CABA, Gözde KAYA ÖZKÖK
  2. Farklı sıcaklıkların hardaliyenin depolama stabilitesi üzerine etkisi
    Pages 13 - 21
    Buket AŞKIN
  3. Geleneksel tarhana üretiminde kinoa ununun kullanımı
    Pages 22 - 30
    Gamze ÜÇOK, Tekmile CANKURTARAN, Mustafa Kürşat DEMİR
  4. The effect of sodium chloride salinity on coated and uncoated alfalfa seeds germination
    Pages 31 - 38
    Sinan SÜHERİ, İlknur KUTLAR YAYLALI, Duran YAVUZ, Nurcan YAVUZ
  5. Şanlıurfa koşullarında yetiştirilen bazı salep türlerinin bitkisel özellikleri ve glukomannan içeriklerinin belirlenmesi
    Pages 39 - 46
    Sadullah ERTAŞ, Abdulhabip ÖZEL, Kaan ERDEN
  6. Arıotu (Phacelia tanacetifolia Bentham)’nda farklı tohum miktarlarının bitkisel özellikleri ile kalitesi üzerine etkisi
    Pages 47 - 51
    Mustafa OKANT
  7. Farklı tarihlerde uygulanan uç alma işleminin pamuğun verim ve verim unsurları üzerine etkisinin belirlenmesi
    Pages 52 - 59
    Mustafa YAŞAR, Sema BAŞBAĞ, Remzi EKİNCİ
  8. Batman mera vejetasyonlarının bazı özellikleri
    Pages 60 - 68
    Seyithan SEYDOŞOĞLU, Kağan KÖKTEN
  9. Effect of feeding with safflower (Carthamus tinctorius L.) seed added mixed feed on the amount of fatty acids composition and cholesterol in chicken meat
    Pages 69 - 77
    Yasin YAKAR, Yener TEKELİ
  10. Termal kamera ve NDVI sensörü kullanılarak domatesin fizyolojik özelliklerinin tahminlenmesi
    Pages 78 - 89
    Gökhan ÇAMOĞLU, Kürşad DEMİREL, Levent GENÇ
  11. Pendimethalin stresine maruz kalan aspir (Carthamus tinctorius L.)’de oluşan bazı biyokimyasal değişiklikler
    Pages 90 - 98
    Gülçin BEKER AKBULUT
  12. Biochemical and molecular tolerance of Carpobrotus acinaciformis L. halophyte plants exposed to high level of NaCl stress
    Pages 99 - 107
    Sema KARAKAŞ DİKİLiTAŞ, Murat DİKİLİTAŞ, Rukiye TIPIRDAMAZ
  13. Gıda zincirinde izlenebilirlik
    Pages 108 - 119
    Engin YARALI
  14. Entegre zararlı yönetimi ve gelişmekte olan ülkelerdeki durumu
    Pages 120 - 130
    Emre İNAK, Esengül ÖZDEMİR, Yasin Nazım ALPKENT, Arda İNAK, Cem ÖZKAN
Indexes and Platforms
The first name of our journal

Journal of the Faculty of Agriculture

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Yazım Kuralları

Yazım Kuralları  TIKLAYINIZ