Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Selman TÜRKER
Selman TÜRKER
Prof.
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Bilinmiyor
Yayın
9
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
6
Bilinmiyor
9
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Merve AYDIN
,
Derya ARSLAN DANACIOĞLU
,
Selman TÜRKER
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3930
0
FAVORİ
3930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatih GÜLTEKİN
,
Orhan ÇEKER
,
Adem ELGÜN
,
Mehmet GÜRBİLEK
,
Murat ŞİMŞEK
,
Rıfat ORAL
,
Saffet KÖSE
,
Selman TÜRKER
,
Hamdi DÖNDÜREN
,
Mustafa ÜNALDI
,
Erdoğan KÜÇÜKÖNER
,
Hasan YETİM
,
Ahmet AYDIN
,
Bülent DEDE
,
İsmail ÖZMEN
,
Levent BAŞAYİĞİT
,
Mustafa CENGİZ
,
Tahir TİLKİ
,
Sümeyye AKIN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2045
0
FAVORİ
2045
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Consumer’s Willingness to Pay for Halal Food
Yazarlar:
Ayse Büşra MADENCİ
,
Zeki BAYRAMOĞLU
,
Selman TÜRKER
,
Kemalettin AĞIZAN
,
Vildan EYİZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.681421
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
624
0
FAVORİ
624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAHIL BARLARININ FARKLI BİYOPOLİMERLER İLE YENİLEBİLİR KAPLANMASI: DEPOLAMA SÜRESİNCE FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Vildan EYİZ
,
İsmail TONTUL
,
Selman TÜRKER
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
565
0
FAVORİ
565
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal ve Güvenilir Gıda
Yazarlar:
Selman TÜRKER
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7480
0
FAVORİ
7480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tam Buğday Unundan Ekşi Hamur Yöntemiyle Simit Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Büşra Nur ÖNEY
,
Nilgün ERTAŞ
,
Selman TÜRKER
,
Merve AYDIN
,
Vildan EYİZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2398
0
FAVORİ
2398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstihale Örneklerinin Gıda Katkı Maddelerine Yönelik Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatih GÜLTEKİN
,
Orhan ÇEKER
,
Adem ELGÜN
,
Mehmet GÜRBİLEK
,
Murat ŞİMŞEK
, Rıfat ORAL,
Saffet KÖSE
,
Selman TÜRKER
,
Hamdi DÖNDÜREN
, Mustafa ÜNALDI, Erdoğan KÜÇÜKÖNER,
Hasan YETİM
, Ahmet AYDIN,
Bülent DEDE
,
İsmail ÖZMEN
,
Levent BAŞAYİĞİT
,
Mustafa CENGİZ
,
Tahir TİLKİ
,
Sümeyye AKIN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
909
0
FAVORİ
909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Stabilizasyon İşlemleri Uygulanmış Buğday Ruşeymlerinin Depolama Özellikleri
Yazarlar:
Mustafa Kürşat DEMİR
,
Nermin BİLGİÇLİ
,
Selman TÜRKER
,
Berat DEMİR
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1119
0
FAVORİ
1119
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN GIDA GÜVENLİĞİNE YÖNELİK TUTUM VE ALGILARINI ETKİLEYEN SOSYO-EKONOMİK FAKTÖRLER: KONYA İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ayse Büşra MADENCİ
,
Selman TÜRKER
,
Zeki BAYRAMOĞLU
,
Vildan EYİZ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1078
0
FAVORİ
1078
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Merve AYDIN
,
Derya ARSLAN DANACIOĞLU
,
Selman TÜRKER
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3930
1
ATIF
0
FAVORİ
3930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Consumer’s Willingness to Pay for Halal Food
Yazarlar:
Ayse Büşra MADENCİ
,
Zeki BAYRAMOĞLU
,
Selman TÜRKER
,
Kemalettin AĞIZAN
,
Vildan EYİZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.681421
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
624
3
ATIF
0
FAVORİ
624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAHIL BARLARININ FARKLI BİYOPOLİMERLER İLE YENİLEBİLİR KAPLANMASI: DEPOLAMA SÜRESİNCE FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Vildan EYİZ
,
İsmail TONTUL
,
Selman TÜRKER
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20029
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
565
2
ATIF
0
FAVORİ
565
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat