Yeşim Aytop profil resmi
Yeşim Aytop Doç. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 17 Hakemlik 51 CrossRef Atıf 47
17 Yayın
51 Hakemlik
47 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarımsal Yönetimde Pazarlama

Kurum

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Poultry Research
DOI: 10.34233/jpr.529517
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1340

3

1

1340

0

1

934

Hedonik tüketimle yeni medya okuryazarlığı arasındaki ilişki: Ampirik bir araştırma
DOI: 10.51177/kayusosder.944219
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 908

2

1

908

0

1

1353

Yayınlar

0

99

0

924

1

1353

0

1033

0

766

1

934

0

1452

1

908

Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Fikret Işık
DOI: 10.30910/turkjans.680088
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1894

0

1894

Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay , Hüseyin Meral
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3589

0

3589

0

1140

Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Poultry Research
DOI: 10.34233/jpr.529517
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1340

1

1340

Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İkikat Tümer, Yeşim Aytop , Kubilay Burak Yavuz
DOI: 10.30910/turkjans.595223
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4634

0

4634

Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay
DOI: 10.30910/turkjans.471259
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6053

0

6053

0

2385

Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar: Ahmet Şahin , Hüseyin Meral, Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3319

0

3319

Yayınlar

1

0

1033

2

0

766

2

0

863

Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı
DOI: 10.30910/turkjans.955213
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1452

3

0

1452

Hedonik tüketimle yeni medya okuryazarlığı arasındaki ilişki: Ampirik bir araştırma
DOI: 10.51177/kayusosder.944219
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 908

2

1

908

Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Fikret Işık
DOI: 10.30910/turkjans.680088
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1894

6

0

1894

Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay , Hüseyin Meral
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
ATIF 14 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3589

14

0

3589

Mısır Üretiminde Girdi İsrafında Etkili Olan Faktörler: Kahramanmaraş İli Örneği
Yazarlar: Emine İkikat Tümer , Yeşim Aytop , Özlem Kuşçu
DOI: 10.21597/jist.538027
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1140

1

0

1140

Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Poultry Research
DOI: 10.34233/jpr.529517
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1340

3

1

1340

Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İkikat Tümer, Yeşim Aytop , Kubilay Burak Yavuz
DOI: 10.30910/turkjans.595223
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4634

4

0

4634

Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay
DOI: 10.30910/turkjans.471259
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6053

4

0

6053

Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar: Ahmet Şahin , Hüseyin Meral, Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3319

5

0

3319

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.