Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yeşim Aytop
Dr. Öğr. Üyesi
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
16
Hakemlik
40
CrossRef Atıf
34
16
Yayın
40
Hakemlik
34
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tarımsal Pazarlama
Tüketici Davranışı
Tarım Ekonomisi
Kurum
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Turist/ziyaretçilerin Ekoturizmden Beklentileri: Ballıca Mağarası Tabiat Parkı ve Kaz Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası Örneği
Yazarlar:
Cuma Akbay
,
Yeşim Aytop
, Etem Aygın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.33437/ksusbd.749864
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
595
0
ATIF
1
FAVORİ
595
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hedonik tüketimle yeni medya okuryazarlığı arasındaki ilişki: Ampirik bir araştırma
Yazarlar:
Fikret Işık
,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.51177/kayusosder.944219
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
620
1
ATIF
1
FAVORİ
620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şanlıurfa İlinde Pamuk Üretim Memnuniyetinin Sürdürülebilirliğe Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Semiha Çetinkaya
,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.61513/tead.1385078
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
538
0
ATIF
1
FAVORİ
538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Covid-19 Süreci ve Sonrası Dönemde Tüketicilerin Online Gıda Alışverişi Yapma Durumlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Yeşim Aytop
,
Semiha Çetinkaya
,
Gizem Yaylamaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.1543074
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
89
0
FAVORİ
89
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şanlıurfa İlinde Pamuk Üretim Memnuniyetinin Sürdürülebilirliğe Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Semiha Çetinkaya
,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.61513/tead.1385078
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
538
1
FAVORİ
538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerli Ürün Satın Alma Niyetinin Tüketici Etnosentrizmine Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yeşim Aytop
,
Semiha Çetinkaya
,
Buse Ilgın Değirmenci
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1273017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
638
0
FAVORİ
638
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebzelerin Karekodlu Takibini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yeşim Aytop
,
Semiha Çetinkaya
,
Uğur Hanoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.1121346
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist/ziyaretçilerin Ekoturizmden Beklentileri: Ballıca Mağarası Tabiat Parkı ve Kaz Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası Örneği
Yazarlar:
Cuma Akbay
,
Yeşim Aytop
, Etem Aygın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.33437/ksusbd.749864
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
595
1
FAVORİ
595
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dane Mısır Üretimi Yapan İşletmelerin Damla Sulama Desteklemelerinden Faydalanma Durumunu Etkileyen Faktörler
Yazarlar:
Serhan Candemir
,
Başak Aydın
,
Osman Uysal
,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.851310
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
0
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı
Yazarlar:
Yeşim Aytop
,
Merve Mürüvvet Dağ
,
Semiha Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.955213
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1146
0
FAVORİ
1146
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hedonik tüketimle yeni medya okuryazarlığı arasındaki ilişki: Ampirik bir araştırma
Yazarlar:
Fikret Işık
,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.51177/kayusosder.944219
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
620
1
FAVORİ
620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Yeşim Aytop
, Fikret Işık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.680088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1432
0
FAVORİ
1432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar:
Yeşim Aytop
,
Cuma Akbay
, Hüseyin Meral
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2856
0
FAVORİ
2856
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısır Üretiminde Girdi İsrafında Etkili Olan Faktörler: Kahramanmaraş İli Örneği
Yazarlar:
Emine İkikat Tümer
,
Yeşim Aytop
, Özlem Kuşçu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.538027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
950
0
FAVORİ
950
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yazarlar:
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.529517
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
0
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İkikat Tümer,
Yeşim Aytop
, Kubilay Burak Yavuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.595223
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3853
0
FAVORİ
3853
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar:
Yeşim Aytop
, Cuma Akbay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.471259
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5171
0
FAVORİ
5171
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ziraat Fakültesi Öğrencilerinin Sosyal Medya Kullanım Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Ahmet Şahin
,
Cevahir Kaynakçı
,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2174
0
FAVORİ
2174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar:
Ahmet Şahin
, Hüseyin Meral,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2949
0
FAVORİ
2949
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi
Tavukçuluk Araştırma Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Editörlük
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Public and Social Science
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Forecasting
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yerli Ürün Satın Alma Niyetinin Tüketici Etnosentrizmine Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yeşim Aytop
,
Semiha Çetinkaya
,
Buse Ilgın Değirmenci
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1273017
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
638
1
ATIF
0
FAVORİ
638
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dane Mısır Üretimi Yapan İşletmelerin Damla Sulama Desteklemelerinden Faydalanma Durumunu Etkileyen Faktörler
Yazarlar:
Serhan Candemir
,
Başak Aydın
,
Osman Uysal
,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.851310
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
2
ATIF
0
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı
Yazarlar:
Yeşim Aytop
,
Merve Mürüvvet Dağ
,
Semiha Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.955213
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1146
3
ATIF
0
FAVORİ
1146
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hedonik tüketimle yeni medya okuryazarlığı arasındaki ilişki: Ampirik bir araştırma
Yazarlar:
Fikret Işık
,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.51177/kayusosder.944219
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
620
1
ATIF
1
FAVORİ
620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Yeşim Aytop
, Fikret Işık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.680088
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1432
3
ATIF
0
FAVORİ
1432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar:
Yeşim Aytop
,
Cuma Akbay
, Hüseyin Meral
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
ATIF
12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2856
12
ATIF
0
FAVORİ
2856
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yazarlar:
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.529517
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
1
ATIF
0
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İkikat Tümer,
Yeşim Aytop
, Kubilay Burak Yavuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.595223
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3853
4
ATIF
0
FAVORİ
3853
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar:
Yeşim Aytop
, Cuma Akbay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.471259
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5171
3
ATIF
0
FAVORİ
5171
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar:
Ahmet Şahin
, Hüseyin Meral,
Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2949
4
ATIF
0
FAVORİ
2949
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat