Fikret Karataş profil resmi
Fikret Karataş Prof. Dr. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ
Yayın 31 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 28 TR Dizin Atıf 37
31 Yayın
3 Hakemlik
28 CrossRef Atıf
37 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Kimya

Kurum

FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

1

2013

Yayınlar

0

523

0

236

0

206

0

226

0

651

0

340

0

1022

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1002

0

1002

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1087

0

1087

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 901

0

901

1

2013

0

2921

0

2107

0

6094

0

2794

0

2347

0

2819

Çiriş Otu'nda (Asphodelus aestivus L.) Suda Çözünen Bazı Bileşiklerin Araştırılması
Yazarlar: Fikret Karataş , İbrahim Bektaş, Ayşe Birişik, Zeynep Aydın, Ali Kurtul
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6457

0

6457

Yayınlar

1

0

738

3

0

309

2

0

1022

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1002

1

0

1002

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1087

1

0

1087

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 901

1

0

901

3

0

2107

2

0

6094

2

0

2794

7

0

2347

1

0

2819

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.