Fikret Karataş profil resmi
Fikret Karataş Prof. Dr. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ
Yayın 29 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 24 TR Dizin Atıf 37
29 Yayın
3 Hakemlik
24 CrossRef Atıf
37 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Kimya

Kurum

FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1909

Yayınlar

0

204

0

64

0

141

0

155

0

360

0

559

0

284

0

957

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 921

0

921

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1018

0

1018

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 837

0

837

1

1909

0

2723

0

1994

0

5877

0

2676

0

2179

0

2654

Çiriş Otu'nda (Asphodelus aestivus L.) Suda Çözünen Bazı Bileşiklerin Araştırılması
Yazarlar: Fikret Karataş , İbrahim Bektaş, Ayşe Birişik, Zeynep Aydın, Ali Kurtul
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6240

0

6240

Yayınlar

2

0

260

2

0

957

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 921

1

0

921

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1018

1

0

1018

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 837

1

0

837

3

0

1994

1

0

5877

2

0

2676

7

0

2179

1

0

2654

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.