avatar
Mustafa Atasever Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Yayın 18 Hakemlik 23 CrossRef Atıf 17
18 Yayın
23 Hakemlik
17 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Beslenme ve Diyetetik Spor ve Egzersiz Beslenmesi Et Teknolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı

Popüler Yayınları

0

1

3858

Helâl Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6544

0

1

6544

Peynir Olgunlaşmasında Biyokimyasal Olaylar
Yayın Bilgisi: 2024 , Veterinary Sciences and Practices
DOI: 10.17094/vetsci.1609184
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1700

1

1

1700

Yayınlar

Peynir Olgunlaşmasında Biyokimyasal Olaylar
Yayın Bilgisi: 2024 , Veterinary Sciences and Practices
DOI: 10.17094/vetsci.1609184
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1700

1

1700

Investigation of growth and survival of some pathogens in koumiss
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.1528980
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 334

0

334

0

407

0

610

Besin Alerjileri
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 18244

0

18244

Helâl Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6544

1

6544

0

1076

Erzurum Bölgesindeki İçme Sularının Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hüseyin Gökçen, Mustafa Atasever
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3735

0

3735

Süt ve Ürünlerinde Mineral Maddeler ve Ağır Metaller
Yazarlar: Korhan Özturan, Mustafa Atasever
DOI: 10.17094/ataunivbd.317822
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7089

0

7089

Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski
DOI: 10.17094/ataunivbd.309781
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10211

0

10211

0

2748

0

1432

1

3858

0

2764

CİVİL PEYNİRİNİN MİKROBİYOLOJİK NİTELİKLERİ
Yazarlar: Ruhtan Başkaya, Mustafa Atasever , Ömer Çakmak, Ahmet Yıldız
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 832

0

832

Erzurum’da Tüketime Sunulan Buğday Unlarının Toplam Aflatoksin, Aflatoksin.B1 ve Okratoksin A Yönünden İncelenmesi
Yazarlar: Korhan Özturan, Cemal Ünsal, Yakup Karakaya, Mustafa Atasever , Ziya Gökalp Ceylan, Meryem Aydemir Atasever, A. Kürşat Demirkaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1589

0

1589

Yayınlar

Peynir Olgunlaşmasında Biyokimyasal Olaylar
Yayın Bilgisi: 2024 , Veterinary Sciences and Practices
DOI: 10.17094/vetsci.1609184
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1700

1

1

1700

Erzurum ve Çevresinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Mevsimlere Göre Mineral Madde ve Ağır Metal İçeriği
Yazarlar: Korhan Özturan, Mustafa Atasever
DOI: 10.17094/ataunivbd.642505
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1076

1

0

1076

Süt ve Ürünlerinde Mineral Maddeler ve Ağır Metaller
Yazarlar: Korhan Özturan, Mustafa Atasever
DOI: 10.17094/ataunivbd.317822
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7089

12

0

7089

Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski
DOI: 10.17094/ataunivbd.309781
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10211

1

0

10211

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.