avatar
Muammer Mesci Prof. Dr. düzce üniversitesi
Yayın 17 Hakemlik 30 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 48
17 Yayın
30 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
48 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Ekonomisi Kültürel Miras Turizmi, Ziyaretçi ve İzleyici Çalışmaları Turizm

Kurum

düzce üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

4286

TURİZMİN BÖLGESEL KALKINMA VE YEREL HALK ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar: Muammer Mesci , Gülsün Dönmez
DOI: 10.11616/basbed.vi.455230
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4596

3

1

4596

Etnik Restoranlarda Marka Değeri Oluşturulması: İstanbul Örneği
DOI: 10.21547/jss.663535
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1385

2

1

1385

2

1

1039

0

1

737

Yayınlar

1

737

0

446

Göbeklitepe and Its Management Process
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 521

0

521

1

1039

0

2798

Etnik Restoranlarda Marka Değeri Oluşturulması: İstanbul Örneği
DOI: 10.21547/jss.663535
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1385

1

1385

0

565

Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Çerkez Mutfağının İncelenmesi
Yazarlar: Rabia İlhan, Muammer Mesci
DOI: 10.31454/usb.476886
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3002

0

3002

0

680

0

2378

1

4286

TURİZMİN BÖLGESEL KALKINMA VE YEREL HALK ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar: Muammer Mesci , Gülsün Dönmez
DOI: 10.11616/basbed.vi.455230
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4596

1

4596

0

1512

Yayınlar

2

1

1039

Etnik Restoranlarda Marka Değeri Oluşturulması: İstanbul Örneği
DOI: 10.21547/jss.663535
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1385

2

1

1385

Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Çerkez Mutfağının İncelenmesi
Yazarlar: Rabia İlhan, Muammer Mesci
DOI: 10.31454/usb.476886
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3002

1

0

3002

1

0

2378

TURİZMİN BÖLGESEL KALKINMA VE YEREL HALK ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar: Muammer Mesci , Gülsün Dönmez
DOI: 10.11616/basbed.vi.455230
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4596

3

1

4596

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.