avatar
Hakan Tahiri Mutlu Doç. Dr. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İŞLETME BÖLÜMÜ, SAYISAL YÖNTEMLER ANABİLİM DALI
Yayın 15 Hakemlik 35 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 27
15 Yayın
35 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
27 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

İstatistiksel Analiz Nicel Karar Yöntemleri Uygulamalı İstatistik

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İŞLETME BÖLÜMÜ, SAYISAL YÖNTEMLER ANABİLİM DALI

Popüler Yayınları

Gastronomi Şehri Gaziantep’in Gastronomik Ürünü: Menengiç Kahvesi
Yayın Bilgisi: 2025 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1658315
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 78

0

2

78

Dijital Yorgunluk Ölçeği (DİYÖ): Geçerlilik ve Güvenirlik Çalışması
DOI: 10.47998/ikad.1426571
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5037

3

2

5037

0

1

427

Salt, Cold, and Drought Stress on Einkorn and Bread Wheat during Germination
DOI: 10.21448/ijsm.543097
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1329

6

1

1329

0

1

99

Yayınlar

Gastronomi Şehri Gaziantep’in Gastronomik Ürünü: Menengiç Kahvesi
Yayın Bilgisi: 2025 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1658315
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 78

2

78

1

99

0

123

0

603

0

747

Dijital Yorgunluk Ölçeği (DİYÖ): Geçerlilik ve Güvenirlik Çalışması
DOI: 10.47998/ikad.1426571
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5037

2

5037

0

404

0

386

1

523

1

427

0

863

1

2177

Salt, Cold, and Drought Stress on Einkorn and Bread Wheat during Germination
DOI: 10.21448/ijsm.543097
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1329

1

1329

Yayınlar

Dijital Yorgunluk Ölçeği (DİYÖ): Geçerlilik ve Güvenirlik Çalışması
DOI: 10.47998/ikad.1426571
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5037

3

2

5037

6

0

863

Salt, Cold, and Drought Stress on Einkorn and Bread Wheat during Germination
DOI: 10.21448/ijsm.543097
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1329

6

1

1329

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.