Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gürkan Akdağ
Doç. Dr.
Mersin Üniversitesi
Yayın
12
Hakemlik
39
CrossRef Atıf
25
12
Yayın
39
Hakemlik
25
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Gastronomi
Kurum
Mersin Üniversitesi
Popüler Yayınları
İŞTEN AYRILMA NİYETİ VE AŞIRI ROL YÜKÜNÜN OTEL ÇALIŞANLARININ SOSYAL AYLAKLIK DAVRANIŞLARINA ETKİSİ
Yazarlar:
Yılmaz Akgündüz
,
Gürkan Akdağ
, Ozan Güler, Serdar Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusbed.45831
ATIF
5
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1397
5
ATIF
2
FAVORİ
1397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A comparative analysis on the hedonic consumption and lifestyle of voluntary simplicity behaviors of gastronomy tourists
Yazarlar:
Gürkan Akdağ
,
Şule Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.808175
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
784
4
ATIF
2
FAVORİ
784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırsal turizm alanlarının gastronomik ürün haritası: Doğu Akdeniz örneği
Yazarlar:
Gürkan Akdağ
,
İsmail Erol
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
840
0
ATIF
2
FAVORİ
840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Eğilimlerine Etkisi: Gaziantep’i Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Selman Bayrakcı
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
12
ATIF
1
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik
Yazarlar: Ozan Güler,
Gürkan Akdağ
, Celil A. Çakıcı, Sercan Benli
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1001
1
ATIF
1
FAVORİ
1001
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kırsal turizm alanlarının gastronomik ürün haritası: Doğu Akdeniz örneği
Yazarlar:
Gürkan Akdağ
,
İsmail Erol
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
840
2
FAVORİ
840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çiftlik Turizmi Uygulamalarının Permakültür Gönüllülerinin Motivasyonlarına Etkisi
Yazarlar:
Şerife Cicik
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1068
1
FAVORİ
1068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A comparative analysis on the hedonic consumption and lifestyle of voluntary simplicity behaviors of gastronomy tourists
Yazarlar:
Gürkan Akdağ
,
Şule Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.808175
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
784
2
FAVORİ
784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HATAY YAYLADAĞI’NDA FARKLI BİR LEZZET OLARAK LOKUM: BİR SÖZLÜ TARİH ÇALIŞMASI
Yazarlar:
Gürkan Akdağ
, Adem Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
833
0
FAVORİ
833
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Analysis of Motivations of Foreign Tourists Behind Their Choice of Turkish Cuisine Based on Their Neophobic and Neophilic Tendencies: A Research in Istanbul
Yazarlar:
Meral Üzülmez
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.720612
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
664
1
FAVORİ
664
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoran Seçimi Kriterlerinin Müşteri Sadakatine Etkisi: Mersin’de Bir Araştırma
Yazarlar:
Yılmaz Akgündüz
,
Gürkan Akdağ
, Uğurcan Metin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18037/ausbd.668597
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2175
1
FAVORİ
2175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal Otelleri Tercih Eden Turistlerin Yiyecek İçecek Hizmetlerinden Beklentileri ve Memnuniyet Düzeyleri
Yazarlar:
Ümit Sormaz
,
Neslihan Onur
, Mustafa Yılmaz, Eda Güneş,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1993
1
FAVORİ
1993
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
An Analysis of Surf & Turf Experiences of Tourists from Different Nations in Turkey from The Sustainable Gastronomy Tourism Perspective – Farklı Milletlerden Turistlerin Türkiye’deki Surf &Turf Deneyimlerinin Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Perspektifin
Yazarlar:
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/sb.79668
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1722
1
FAVORİ
1722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Eğilimlerine Etkisi: Gaziantep’i Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Selman Bayrakcı
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
1
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik
Yazarlar: Ozan Güler,
Gürkan Akdağ
, Celil A. Çakıcı, Sercan Benli
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1001
1
FAVORİ
1001
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞTEN AYRILMA NİYETİ VE AŞIRI ROL YÜKÜNÜN OTEL ÇALIŞANLARININ SOSYAL AYLAKLIK DAVRANIŞLARINA ETKİSİ
Yazarlar:
Yılmaz Akgündüz
,
Gürkan Akdağ
, Ozan Güler, Serdar Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusbed.45831
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1397
2
FAVORİ
1397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Entelektüel Sermaye ve Örgüt Performansı İlişkisi: Akdeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
Yazarlar: Osman Kurgun,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1452
0
FAVORİ
1452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
Aydın Gastronomy
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
İktisadi ve İdari Yaklaşımlar Dergisi
International Journal of Social Sciences and Education Research
Journal of Applied Tourism Research
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
Yayınlar
A comparative analysis on the hedonic consumption and lifestyle of voluntary simplicity behaviors of gastronomy tourists
Yazarlar:
Gürkan Akdağ
,
Şule Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.808175
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
784
4
ATIF
2
FAVORİ
784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Analysis of Motivations of Foreign Tourists Behind Their Choice of Turkish Cuisine Based on Their Neophobic and Neophilic Tendencies: A Research in Istanbul
Yazarlar:
Meral Üzülmez
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.720612
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
664
1
ATIF
1
FAVORİ
664
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoran Seçimi Kriterlerinin Müşteri Sadakatine Etkisi: Mersin’de Bir Araştırma
Yazarlar:
Yılmaz Akgündüz
,
Gürkan Akdağ
, Uğurcan Metin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18037/ausbd.668597
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2175
2
ATIF
1
FAVORİ
2175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Eğilimlerine Etkisi: Gaziantep’i Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Selman Bayrakcı
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
12
ATIF
1
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik
Yazarlar: Ozan Güler,
Gürkan Akdağ
, Celil A. Çakıcı, Sercan Benli
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1001
1
ATIF
1
FAVORİ
1001
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞTEN AYRILMA NİYETİ VE AŞIRI ROL YÜKÜNÜN OTEL ÇALIŞANLARININ SOSYAL AYLAKLIK DAVRANIŞLARINA ETKİSİ
Yazarlar:
Yılmaz Akgündüz
,
Gürkan Akdağ
, Ozan Güler, Serdar Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusbed.45831
ATIF
5
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1397
5
ATIF
2
FAVORİ
1397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat