Onur SARAÇOĞLU Doç. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 30 CrossRef Atıf 5
9 Yayın
30 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri

Kurum

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

76

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

122

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effects of cinnamic acid and IBA treatments on the rooting of wood cuttings of black mulberry (Morus nigra L.)
Yazarlar: Nur Selin KARABULUT, Onur SARAÇOĞLU
DOI: 10.53663/turjfas.927191
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 196

0

ATIF

0

FAVORİ

196

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karayemiş Meyvesinin (Laurocerasus officinalis L.) İnce Tabaka Kuruma Modelleri ve Renk Değerlerine Genotip ve Kurutma Sıcaklıklarının Etkisi
Yazarlar: Ebubekir ALTUNTAŞ, Muhammed TAŞOVA, Hakan POLATCI, Onur SARAÇOĞLU
DOI: 10.17475/kastorman.1095719
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 709

0

ATIF

0

FAVORİ

709

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

624

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

679

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Role of the foliar fertilization treatments on quality attributes of sweet cherry fruits (Prunus avium)
Yazarlar: Erdal AĞLAR, Onur SARAÇOĞLU
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.476150
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 868

3

ATIF

0

FAVORİ

868

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kirazda Olgunluk Aşamasını, Kalsiyum, Soğuk ve Nem uygulamalarının Hasat Sonrası Kalite Kayıpları Üzerine Etkileri
Yazarlar: Erdal AĞLAR, Lynn Edwards LONG, Onur SARAÇOĞLU , Kenan YILDIZ
Yayın Bilgisi: 2017 , Meyve Bilimi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 454

0

ATIF

0

FAVORİ

454

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.