Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Onur Saraçoğlu
Prof. Dr.
TOKAT GAZIOSMANPASA UNIVERSITY
Yayın
19
Hakemlik
39
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
9
19
Yayın
39
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
0000-0001-8434-1782
36671958500
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil)
Meyve Yetiştirme ve Islahı
Kurum
TOKAT GAZIOSMANPASA UNIVERSITY
Yayınlar
SALİSİLİK ASİT UYGULAMA YÖNTEMLERİNİN KIRMIZI LAHANANIN MUHAFAZA SÜRESİ VE ÜRÜN KALİTESİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Mehmet Emin İşbilir
,
Necdettin Sağlam
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
51
0
FAVORİ
51
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of an Industrial-size Aeroponic Rooting System and Plant Cutting Rooting Studies
Yazarlar:
Hakan Karadağ
,
Hakan Polatcı
,
Onur Saraçoğlu
,
Mehmet Murat Cömert
,
Güzella Yılmaz
,
Kenan Yildiz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/2025.3.27
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
78
0
FAVORİ
78
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil sentez yöntemiyle elde edilen nanopartiküllerin çilek ve kirazda depolama süresince organik asitler üzerine etkisi
Yazarlar:
Emircan Dinçer
,
Onur Saraçoğlu
,
Nesrin Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55507/gopzfd.1686424
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
108
0
FAVORİ
108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Innovative Approaches to Increase Grafting Success Rates in Walnut Seedling Production: Grafting Clip and Tongue Grafting Machine
Yazarlar:
Hakan Karadağ
,
Hakan Polatcı
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1634441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
147
0
FAVORİ
147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melatonin Uygulamalarının Depolama Süresince Brüksel Lahanalarının Kalite Özellikleri Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Emircan Dinçer
,
Necdettin Sağlam
,
Osman Nuri Öcalan
,
Onur Saraçoğlu
,
Ala Asi Mohammed Al-salıhı
,
Fatmanur Çezik
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1624436
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
193
0
FAVORİ
193
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Relationships between anthocyanin content and some pomological and colour characteristics of black mulberry (Morus nigra) fruit
Yazarlar:
Osman Nuri Öcalan
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.1440608
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
456
0
FAVORİ
456
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
‘Ayvaniye’ ve ‘Granny Smith’ Elma Çeşitlerinin Soğukta Depolama Kabiliyetlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Fatmanur Çezik
,
Osman Nuri Öcalan
,
Emircan Dinçer
,
Ala Asi Mohammed Al-salihi
,
Muhammed Rahmetullah Çiğdem
,
Mehmet Emin İşbilir
,
Ebubekir Paşazade
,
Burhan Öztürk
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55507/gopzfd.1397096
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
484
0
FAVORİ
484
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Karanlık Koşullarında IBA ve Kafeik Asidin Karadut (Morus nigra L.) Odun Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Osman Nuri Öcalan
,
Onur Saraçoğlu
,
Kenan Yıldız
,
Fatmanur Çezik
,
Ala Asi Mohammed Al-salıhı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1034584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
646
0
FAVORİ
646
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutma Yöntemi ve Sıcaklık Değerlerinin Mor Reyhanın Kuruma Kinetiği ve Renk Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Burcu Aksüt
,
Emircan Dinçer
,
Onur Saraçoğlu
,
Hakan Polatcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1163973
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
819
0
FAVORİ
819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hasat Sonrası Benzo-Thiadiazol Karbotioik Uygulamalarının Kiraz Meyvesinde Fitokimyasal Maddeler Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Onur Saraçoğlu
, Banu Arı,
Kenan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.983978
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1077
0
FAVORİ
1077
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effects of cinnamic acid and IBA treatments on the rooting of wood cuttings of black mulberry (Morus nigra L.)
Yazarlar: Nur Selin Karabulut,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.927191
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
627
0
FAVORİ
627
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karayemiş Meyvesinin (Laurocerasus officinalis L.) İnce Tabaka Kuruma Modelleri ve Renk Değerlerine Genotip ve Kurutma Sıcaklıklarının Etkisi
Yazarlar: Ebubekir Altuntaş, Muhammed Taşova, Hakan Polatcı,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17475/kastorman.1095719
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
0
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Armut (Pirus communis L.) Posasının Bazı Kalite Değerleri Açısından Uygun Kurutma Sıcaklığının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Academic Platform - Journal of Engineering and Science
DOI: 10.21541/apjes.525655
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1499
0
FAVORİ
1499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Metil Jasmonat Uygulamaları ve Hasat Dönemlerinin Erik Meyvelerinin Fiziksel, Mekanik ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ebubekir Altuntaş
,
Burhan Öztürk
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.672929
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1093
0
FAVORİ
1093
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The relationship between fruit color and fruit quality of sweet cherry (Prunus avium L. cv. ‘0900 Ziraat’)
Yazarlar:
Erdal Aglar
,
Onur Saracoglu
,
Orhan Karakaya
,
Burhan Ozturk
,
Sefa Gun
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1664
0
FAVORİ
1664
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Role of the foliar fertilization treatments on quality attributes of sweet cherry fruits (Prunus avium)
Yazarlar: Erdal Ağlar,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.476150
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1360
0
FAVORİ
1360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kirazda Olgunluk Aşamasını, Kalsiyum, Soğuk ve Nem uygulamalarının Hasat Sonrası Kalite Kayıpları Üzerine Etkileri
Yazarlar: Erdal Ağlar, Lynn Edwards Long,
Onur Saraçoğlu
,
Kenan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
664
0
FAVORİ
664
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erik Türlerine Ait Meyvelerin Karbonhidrat İçerikleri, Renk Değerleri ve Fiziksel Özellikleri Arasındaki Korelasyon
Yazarlar:
Muttalip Gündoğdu
,
Mustafa Kenan Geçer
,
Hüdai Yılmaz
,
Ferhad Muradoğlu
,
Onur Saraçoğlu
,
Şevket Alp
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10
0
FAVORİ
10
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GF 677 ve Rootpac-R Anaçlarına Ait Odun Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Farklı IBA Dozlarının Etkisi
Yazarlar:
Onur Saraçoğlu
,
Halil İbrahim Oğuz
,
Kenan Yıldız
,
Çetin Çekiç
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11
0
FAVORİ
11
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Academic Platform - Journal of Engineering and Science
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Bahçe
Black Sea Journal of Agriculture
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Meyve Bilimi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Alan Editörü , Son Okuyucu
Kurul Üyeliği
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Journal of New Results in Science
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Relationships between anthocyanin content and some pomological and colour characteristics of black mulberry (Morus nigra) fruit
Yazarlar:
Osman Nuri Öcalan
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.1440608
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
456
1
ATIF
0
FAVORİ
456
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Karanlık Koşullarında IBA ve Kafeik Asidin Karadut (Morus nigra L.) Odun Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Osman Nuri Öcalan
,
Onur Saraçoğlu
,
Kenan Yıldız
,
Fatmanur Çezik
,
Ala Asi Mohammed Al-salıhı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1034584
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
646
3
ATIF
0
FAVORİ
646
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutma Yöntemi ve Sıcaklık Değerlerinin Mor Reyhanın Kuruma Kinetiği ve Renk Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Burcu Aksüt
,
Emircan Dinçer
,
Onur Saraçoğlu
,
Hakan Polatcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1163973
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
819
3
ATIF
0
FAVORİ
819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effects of cinnamic acid and IBA treatments on the rooting of wood cuttings of black mulberry (Morus nigra L.)
Yazarlar: Nur Selin Karabulut,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.927191
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
627
4
ATIF
0
FAVORİ
627
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karayemiş Meyvesinin (Laurocerasus officinalis L.) İnce Tabaka Kuruma Modelleri ve Renk Değerlerine Genotip ve Kurutma Sıcaklıklarının Etkisi
Yazarlar: Ebubekir Altuntaş, Muhammed Taşova, Hakan Polatcı,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17475/kastorman.1095719
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
1
ATIF
0
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Armut (Pirus communis L.) Posasının Bazı Kalite Değerleri Açısından Uygun Kurutma Sıcaklığının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Academic Platform - Journal of Engineering and Science
DOI: 10.21541/apjes.525655
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1499
2
ATIF
0
FAVORİ
1499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Metil Jasmonat Uygulamaları ve Hasat Dönemlerinin Erik Meyvelerinin Fiziksel, Mekanik ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ebubekir Altuntaş
,
Burhan Öztürk
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.672929
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1093
2
ATIF
0
FAVORİ
1093
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Role of the foliar fertilization treatments on quality attributes of sweet cherry fruits (Prunus avium)
Yazarlar: Erdal Ağlar,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.476150
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1360
4
ATIF
0
FAVORİ
1360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat