Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hakan Polatcı
Doç. Dr.
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
15
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
38
15
Yayın
21
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
38
TR Dizin Atıf
0000-0002-2071-2086
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Ziraat Mühendisliği
Kurum
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
R404a Gazı Kullanılan Bir Soğutma Sistemi Tasarlanması ve Maydanoz Muhafaza Performansının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
, Burcu Aksüt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
323
0
ATIF
1
FAVORİ
323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sıcaklık Kontrollü Bir Mikrodalga Kurutucunun Geliştirilmesi ve Mantar Kurutma İşleminin Enerji ve Kalite Değerlerine Etkisi
Yazarlar:
Samet Kaya Dursun
,
Burcu Aksüt
,
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1119197
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
306
0
FAVORİ
306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONVEKTİF VE İMAL EDİLEN SICAKLIK KONTROLLÜ MİKRODALGA FIRINLARLA KURUTULAN IHLAMURUN FİZİKO-KİMYASAL VE BUHARLAŞMA ENERJİ DEĞERLERİNİN TESPİT EDİLMESİ
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36306/konjes.1219960
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
211
0
FAVORİ
211
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutma Yöntemi ve Sıcaklık Değerlerinin Mor Reyhanın Kuruma Kinetiği ve Renk Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Burcu Aksüt
,
Emircan Dinçer
,
Onur Saraçoğlu
,
Hakan Polatcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1163973
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
524
0
FAVORİ
524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Patlıcan (Solanum melongena L.) Kuruma Kinetiği ve Renk Değişimi
Yazarlar:
Hüsne Gök
,
Mehmetcan Olgaç
,
Hakan Polatcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: 10.46592/turkager.1200654
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
299
0
FAVORİ
299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karnabaharın (Brassica oleracea L.) Model ve Kantitatif Renk Kalite Özelliklerine Kurutma İşlemlerinin Etkisi
Yazarlar:
Burcu Aksüt
,
Hakan Polatcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: 10.46592/turkager.1097272
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
442
0
FAVORİ
442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nane Bitkisine Uygulanan Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kuruma Kinetiği ve Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Burcu Aksüt
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tarım Makinaları Bilimi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
442
0
FAVORİ
442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga ve Sıcak Su Ön İşlemlerin Şili (Capsicum annuum) Biberinin Kuruma Modelleri, Efektif difüzyon ve Termo-Fiziksel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Muhammed Taşova
,
Hakan Polatcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tarım Makinaları Bilimi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
332
0
FAVORİ
332
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mersin (Myrtus Communis L.) Bitkisi Mevyesinin Kurutma Karakteristiklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ebubekir Altuntaş
,
Gülcan Şahin
,
Hakan Polatcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tarım Makinaları Bilimi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
706
0
FAVORİ
706
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
R404a Gazı Kullanılan Bir Soğutma Sistemi Tasarlanması ve Maydanoz Muhafaza Performansının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
, Burcu Aksüt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
323
1
FAVORİ
323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Armut (Pirus communis L.) Posasının Bazı Kalite Değerleri Açısından Uygun Kurutma Sıcaklığının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.21541/apjes.525655
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1137
0
FAVORİ
1137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mahlep (Prunus mahaleb) meyvesinin kuruma kinetiği ve renk değişimi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
,
Gazanfer Ergüneş
, Gülşen Kırmık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.608757
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SICAKLIK KONTROLLÜ MİKRODALGA KURUTUCU GELİŞTİRİLMESİ VE PORTAKAL KURUTMA PERFORMANSININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.502465
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1715
0
FAVORİ
1715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tokat İlinde Bulunan Tahıl Sap Atıklarının Metan Gazı ve Enerji Değerlerinin Teorik Analizi
Yazarlar:
Muhammed Taşova
,
Hakan Polatcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
0
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga fırın ile kurutulan yenidünya (Eriobotrya japonica L.) meyvesinin kuruma kinetiği ve kalitesinin belirlenmesi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.342904
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2205
0
FAVORİ
2205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga Yöntemi ile Kurutulan Dereotu Yapraklarının (Anethum graveolens L.) Kurutma Kinetiği ve Renk Değerlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
MUHAMMED Taşova
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1010
0
FAVORİ
1010
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Tarım Makinaları Bilimi Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Editörlük
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Alan Editörü
Uluslararası Biyosistem Mühendisliği Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
International Scientific and Vocational Studies Journal
Journal of Agricultural Sciences
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Politeknik Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Kurutma Yöntemi ve Sıcaklık Değerlerinin Mor Reyhanın Kuruma Kinetiği ve Renk Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Burcu Aksüt
,
Emircan Dinçer
,
Onur Saraçoğlu
,
Hakan Polatcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1163973
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
524
3
ATIF
0
FAVORİ
524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Armut (Pirus communis L.) Posasının Bazı Kalite Değerleri Açısından Uygun Kurutma Sıcaklığının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
,
Onur Saraçoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.21541/apjes.525655
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1137
2
ATIF
0
FAVORİ
1137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mahlep (Prunus mahaleb) meyvesinin kuruma kinetiği ve renk değişimi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
,
Gazanfer Ergüneş
, Gülşen Kırmık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.608757
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
2
ATIF
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SICAKLIK KONTROLLÜ MİKRODALGA KURUTUCU GELİŞTİRİLMESİ VE PORTAKAL KURUTMA PERFORMANSININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.502465
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1715
1
ATIF
0
FAVORİ
1715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga fırın ile kurutulan yenidünya (Eriobotrya japonica L.) meyvesinin kuruma kinetiği ve kalitesinin belirlenmesi
Yazarlar:
Hakan Polatcı
,
Muhammed Taşova
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.342904
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2205
4
ATIF
0
FAVORİ
2205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat