avatar
Ahmet Semih Uzundumlu Doç. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 24 Hakemlik 41 CrossRef Atıf 27 TR Dizin Atıf 10
24 Yayın
41 Hakemlik
27 CrossRef Atıf
10 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Organik Ürün Tüketimi Üzerine Etkili Olan Faktörlerin Analizi; Erzurum İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2019 , IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21733/ibad.613411
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1443

6

1

1443

Yayınlar

0

612

Türkiye Koyun Eti Üretiminin 2023-2027 Dönemi Öngörüleri
DOI: 10.5281/zenodo.16409345
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 384

0

384

Kars İlinde Turistlerin Et Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1420817
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 847

0

847

0

4790

0

2487

Türkiye Ekonomisinde Tarımın Yeri ve Önemi
Yazarlar: Okan Demir , Gizem Çağlar Gültekim, Ahmet Semih Uzundumlu
DOI: 10.5152/JASE.2023.23009
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9188

0

9188

Azerbaycan'ın 2023-2027 dönemi pamuk üretim tahminleri
DOI: 10.20289/zfdergi.1296642
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2743

0

2743

Kayısı Üretiminde Önde Gelen İllerin 2019-2025 Üretim Tahminleri
Yayın Bilgisi: 2020 , IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21733/ibad.796324
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4489

0

4489

0

1044

Erzurum İlinde İçme Suyu İçin Ödeme İstekliliği Üzerine Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2019 , IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21733/ibad.625313
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1273

0

1273

Organik Ürün Tüketimi Üzerine Etkili Olan Faktörlerin Analizi; Erzurum İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2019 , IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21733/ibad.613411
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1443

1

1443

Çerezlik Ayçiçeği Verimi Üzerine Etkili Faktörlerin Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği
Yazarlar: Ahmet Uzundumlu , Muhammet Emre Öksüz
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v22i44864.525992
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2462

0

2462

Çay Üretiminde Üretici Geliri ve Verimi Artırmaya Yönelik Bir Araştırma: Artvin İli Örneği
Yazarlar: Ahmet Semih Uzundumlu , Simge Karayar, Seval Kurtoğlu, Nur Ertek
DOI: 10.30910/turkjans.595107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3588

0

3588

Türkiye'de İncir Üretiminin Geleceği
Yazarlar: Ahmet Semih Uzundumlu , Muhammet Emre Öksüz, Seval Kurtoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5435

0

5435

Erzurum İli’nde Arpanın Üretim Maliyeti
Yazarlar: Ahmet Semih Uzundumlu , Ayşe Sezgin
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2587

0

2587

0

6823

0

1680

0

668

0

3293

Tarım Sektörünün Ülke Ekonomisindeki Yeri ve Önemi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13355

0

13355

Erzurum İlinde Çerezlik Ayçiçeği Üretim Maliyeti
Yazarlar: Ahmet Semih Uzundumlu , Yavuz Topcu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3987

0

3987

Yayınlar

Kars İlinde Turistlerin Et Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1420817
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 847

1

0

847

3

0

4790

Azerbaycan'ın 2023-2027 dönemi pamuk üretim tahminleri
DOI: 10.20289/zfdergi.1296642
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2743

2

0

2743

Kayısı Üretiminde Önde Gelen İllerin 2019-2025 Üretim Tahminleri
Yayın Bilgisi: 2020 , IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21733/ibad.796324
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4489

4

0

4489

2

0

1044

7

0

22821

Erzurum İlinde İçme Suyu İçin Ödeme İstekliliği Üzerine Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2019 , IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21733/ibad.625313
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1273

2

0

1273

Organik Ürün Tüketimi Üzerine Etkili Olan Faktörlerin Analizi; Erzurum İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2019 , IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21733/ibad.613411
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1443

6

1

1443