avatar
Mücahit Muslu Dr. Öğretim Görevlisi KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 23 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 29 TR Dizin Atıf 25
23 Yayın
14 Hakemlik
29 CrossRef Atıf
25 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Metabolizma Hastalıkları Sağlık Bilimleri

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

2

2

4291

ÇOCUK VE KADIN HAKLARI ÇERÇEVESİNDE; ANNE SÜTÜ VE EMZİRME
Yayın Bilgisi: 2021 , Selçuk Sağlık Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2753

0

2

2753

Spinal Musküler Atrofi (SMA) ve Tıbbi Beslenme Tedavisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3796

0

2

3796

0

2

820

2

2

3129

Yayınlar

1

625

1

916

1

734

1

427

1

3085

1

4458

1

584

Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Bir Yaklaşım: Telenütrisyon
DOI: 10.53424/balikesirsbd.957223
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1715

1

1715

Sürdürülebilir Beslenme ve Protein İhtiyacı İçin Alternatif Bir Kaynak: Sentetik Et (Kültür Eti)
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1149886
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3154

1

3154

2

820

ÇOCUK VE KADIN HAKLARI ÇERÇEVESİNDE; ANNE SÜTÜ VE EMZİRME
Yayın Bilgisi: 2021 , Selçuk Sağlık Dergisi
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2753

2

2753

2

3796

Akçaağaç Şurubu İdrar Hastalığı Ve Tıbbi Beslenme Tedavisi
DOI: 10.51754/cusbed.781861
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3834

1

3834

Lezzet Algısının Oluşmasında Çevresel ve Genetik Faktörlerin Etkileri
Yayın Bilgisi: 2021 , Batı Karadeniz Tıp Dergisi
DOI: 10.29058/mjwbs.776644
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5469

1

5469

1

1587

1

913

SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME İÇİN ALTERNATİF BİR KAYNAK: YENİLEBİLİR BÖCEKLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20071
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5955

1

5955

2

4291

2

3129

Teknoloji Bağımlısı Çocuklarda Obeziteye Neden Olan Risk Faktörleri
Yazarlar: Mücahit Muslu , Gülden Fatma Gökçay
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12849

2

12849

GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR
Yayın Bilgisi: 2018 , Sağlık Bilimleri ve Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10722

1

10722

Yayınlar

1

1

734

2

1

3085

4

1

4458

Sürdürülebilir Beslenme ve Protein İhtiyacı İçin Alternatif Bir Kaynak: Sentetik Et (Kültür Eti)
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1149886
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3154

2

1

3154

Lezzet Algısının Oluşmasında Çevresel ve Genetik Faktörlerin Etkileri
Yayın Bilgisi: 2021 , Batı Karadeniz Tıp Dergisi
DOI: 10.29058/mjwbs.776644
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5469

3

1

5469

Muş Yemeklerinin Beslenme Antropolojisi Bağlamında Değerlendirilmesi
DOI: 10.18506/anemon.832136
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1587

1

1

1587

4

1

3911

1

1

913

SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME İÇİN ALTERNATİF BİR KAYNAK: YENİLEBİLİR BÖCEKLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20071
ATIF 7 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5955

7

1

5955

2

2

4291

2

2

3129

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.