Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ömer Ceyhun Apak
Dr. Öğretim Görevlisi
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
13
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
11
13
Yayın
9
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0002-1409-6707
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Pazarlaması
Kurum
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Yöneticilerin Kültür Turizmi Algısı: Safranbolu Destinasyonu Örneği
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
, Taner Batı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1645
0
ATIF
1
FAVORİ
1645
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIŞ TURİZMİNE KATILAN YERLİ TURİSTLERİN SEYAHAT MOTİVASYONLARI VE SEYAHAT MEMNUNİYETLERİ
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2552
0
ATIF
1
FAVORİ
2552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kış Turizminin Sürdürülebilirliği Kapsamında Seyahat Acentası Yöneticilerinin Bakış Açısı: Kayseri Örneği
Yazarlar:
Ahmet Gürbüz
,
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1516
0
ATIF
1
FAVORİ
1516
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 SALGINI SÜRECİNİN KÜLTÜR TURİZMİ DESTİNASYONLARI ARZ YAPILARI ÜZERİNE ETKİSİ: SAFRANBOLU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İsa Uğur
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
715
0
ATIF
1
FAVORİ
715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Uygulamaları Üzerine Bir İçerik Analizi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Ahmet Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1002109
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2493
3
ATIF
1
FAVORİ
2493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Dünya mirası Cumalıkızık’ta yaşayan yerel halkın turiste karşı tutumu
Yazarlar:
Bedriye Çilem Soylu
,
Musa Oflaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1478217
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
25
1
FAVORİ
25
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Michelin Rehberinde Yer Alan Restoran Menülerinin Türk Mutfağı Kapsamında İncelenmesi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Mehmet Nazikgül
Yayın Bilgisi: 2024 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1487154
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
188
1
FAVORİ
188
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlarda Yalnız Yemek Yiyen Müşterilerin Fiziksel ve Psikolojik Unsur Algılarının Davranışsal Niyetler Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1410653
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
647
0
FAVORİ
647
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmde Bölgesel Kalkınmaya İlişkin Çalışmaların Değerlendirilmesi: Bibliyometrik Haritalama Analizi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
281
1
FAVORİ
281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon İmajının Destinasyon Aidiyetine Etkisi: İzmir İlini Ziyaret Edenler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
590
1
FAVORİ
590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MÜŞTERİLERİN TEMİZLİK ALGISI: BAYBURT İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Hami Ünlü
,
Miraç İlyas Kıvanç
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
370
1
FAVORİ
370
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Uygulamaları Üzerine Bir İçerik Analizi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Ahmet Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1002109
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2493
1
FAVORİ
2493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arkadaş ve Akraba Ziyareti (AAZ) Turizmi: Bayburt İli Yerel Halkının (Ağırlayıcıların) Ziyaretçi Potansiyelinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Ahmet Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.792540
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
526
0
FAVORİ
526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 SALGINI SÜRECİNİN KÜLTÜR TURİZMİ DESTİNASYONLARI ARZ YAPILARI ÜZERİNE ETKİSİ: SAFRANBOLU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İsa Uğur
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
715
1
FAVORİ
715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bankacılık Sektöründe Müşteri Beklentileri ve Şikayetleri: Karabük Örneği
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Muhammet Belen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bankacılık ve Sigortacılık Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5336
0
FAVORİ
5336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kış Turizminin Sürdürülebilirliği Kapsamında Seyahat Acentası Yöneticilerinin Bakış Açısı: Kayseri Örneği
Yazarlar:
Ahmet Gürbüz
,
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1516
1
FAVORİ
1516
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIŞ TURİZMİNE KATILAN YERLİ TURİSTLERİN SEYAHAT MOTİVASYONLARI VE SEYAHAT MEMNUNİYETLERİ
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2552
1
FAVORİ
2552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöneticilerin Kültür Turizmi Algısı: Safranbolu Destinasyonu Örneği
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
, Taner Batı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1645
1
FAVORİ
1645
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bankacılık ve Sigortacılık Araştırmaları Dergisi
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Business and Trade
Karadeniz Araştırmaları
Paradigma: İktisadi ve İdari Araştırmalar Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Uygulamaları Üzerine Bir İçerik Analizi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Ahmet Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1002109
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2493
3
ATIF
1
FAVORİ
2493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat