Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ömer Ceyhun Apak
Dr. Öğr. Üyesi
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
20
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
14
20
Yayın
19
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
0000-0002-1409-6707
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
Kurum
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Yöneticilerin Kültür Turizmi Algısı: Safranbolu Destinasyonu Örneği
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
, Taner Batı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1791
0
ATIF
1
FAVORİ
1791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIŞ TURİZMİNE KATILAN YERLİ TURİSTLERİN SEYAHAT MOTİVASYONLARI VE SEYAHAT MEMNUNİYETLERİ
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2790
0
ATIF
1
FAVORİ
2790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kış Turizminin Sürdürülebilirliği Kapsamında Seyahat Acentası Yöneticilerinin Bakış Açısı: Kayseri Örneği
Yazarlar:
Ahmet Gürbüz
,
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1666
0
ATIF
1
FAVORİ
1666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 SALGINI SÜRECİNİN KÜLTÜR TURİZMİ DESTİNASYONLARI ARZ YAPILARI ÜZERİNE ETKİSİ: SAFRANBOLU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İsa Uğur
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
877
0
ATIF
1
FAVORİ
877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Uygulamaları Üzerine Bir İçerik Analizi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Ahmet Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1002109
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3382
5
ATIF
1
FAVORİ
3382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ChatGPT’yi Yöresel Yiyecek Danışmanı Olarak Kullanma Niyeti: Algılanan Kullanım Kolaylığı, Kullanışlılık ve Güvenin Rolü
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1767778
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
55
0
FAVORİ
55
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlarda Yalnız Yemek Yiyen Müşterilerin Fiziksel ve Psikolojik Unsur Algılarının Davranışsal Niyetler Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
39
1
FAVORİ
39
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sosyal Medya Kullanımının Evde Yemek Yapma Niyetine Etkisi: Öz-yeterliğin Aracı Rolü
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Uluslararası Ekonomi İşletme ve Politika Dergisi
DOI: 10.29216/ueip.1679637
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
127
0
FAVORİ
127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Sokak Yiyecekleri Videolarındaki İzleyici Yorumlarının Dijital Söylemi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
85
0
FAVORİ
85
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE'DEKİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİJİTAL TANITIM STRATEJİLERİ: “YAPMADAN DÖNME” ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
DOI: 10.7460/turar.1650071
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
315
1
FAVORİ
315
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Michelin Rehberinde Yer Alan Restoran Menülerinin Türk Mutfağı Kapsamında İncelenmesi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Mehmet Nazikgül
Yayın Bilgisi: 2025 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1487154
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1571
1
FAVORİ
1571
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Ramazan ayında yiyecek-içecek satın alma davranışlarının gıda israfına etkisi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
, Servet Bada
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
439
1
FAVORİ
439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamu Misafirhanelerinde Konaklayan Müşterilerin Hizmet Kalitesi Algısının ve Tercih Etme Nedenlerinin Tekrar Ziyaret Etme Niyetine Etkisi
Yazarlar:
Hami Ünlü
,
Miraç İlyas Kıvanç
,
Mehmet Nazikgül
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1439599
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
357
1
FAVORİ
357
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dünya mirası Cumalıkızık’ta yaşayan yerel halkın turiste karşı tutumu
Yazarlar:
Bedriye Çilem Soylu
,
Musa Oflaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1478217
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
578
1
FAVORİ
578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlarda Yalnız Yemek Yiyen Müşterilerin Fiziksel ve Psikolojik Unsur Algılarının Davranışsal Niyetler Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1410653
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1422
0
FAVORİ
1422
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmde Bölgesel Kalkınmaya İlişkin Çalışmaların Değerlendirilmesi: Bibliyometrik Haritalama Analizi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
1
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon İmajının Destinasyon Aidiyetine Etkisi: İzmir İlini Ziyaret Edenler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
852
1
FAVORİ
852
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MÜŞTERİLERİN TEMİZLİK ALGISI: BAYBURT İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Hami Ünlü
,
Miraç İlyas Kıvanç
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
514
1
FAVORİ
514
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Uygulamaları Üzerine Bir İçerik Analizi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Ahmet Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1002109
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3382
1
FAVORİ
3382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arkadaş ve Akraba Ziyareti (AAZ) Turizmi: Bayburt İli Yerel Halkının (Ağırlayıcıların) Ziyaretçi Potansiyelinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Ahmet Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.792540
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
647
0
FAVORİ
647
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 SALGINI SÜRECİNİN KÜLTÜR TURİZMİ DESTİNASYONLARI ARZ YAPILARI ÜZERİNE ETKİSİ: SAFRANBOLU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İsa Uğur
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
877
1
FAVORİ
877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bankacılık Sektöründe Müşteri Beklentileri ve Şikayetleri: Karabük Örneği
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Muhammet Belen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bankacılık ve Sigortacılık Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5761
0
FAVORİ
5761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kış Turizminin Sürdürülebilirliği Kapsamında Seyahat Acentası Yöneticilerinin Bakış Açısı: Kayseri Örneği
Yazarlar:
Ahmet Gürbüz
,
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1666
1
FAVORİ
1666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIŞ TURİZMİNE KATILAN YERLİ TURİSTLERİN SEYAHAT MOTİVASYONLARI VE SEYAHAT MEMNUNİYETLERİ
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2790
1
FAVORİ
2790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöneticilerin Kültür Turizmi Algısı: Safranbolu Destinasyonu Örneği
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Ömer Ceyhun Apak
, Taner Batı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1791
1
FAVORİ
1791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bankacılık ve Sigortacılık Araştırmaları Dergisi
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Humanities and Tourism Research
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Ekonomi İşletme ve Politika Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Bayburt Üniversitesi Adalet Dergisi
Hakemlik
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastro-World
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Business and Trade
Journal of New Tourism Trends
Karadeniz Araştırmaları
Paradigma: İktisadi ve İdari Araştırmalar Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Ekonomi İşletme ve Politika Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Michelin Rehberinde Yer Alan Restoran Menülerinin Türk Mutfağı Kapsamında İncelenmesi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Mehmet Nazikgül
Yayın Bilgisi: 2025 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1487154
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1571
1
ATIF
1
FAVORİ
1571
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamu Misafirhanelerinde Konaklayan Müşterilerin Hizmet Kalitesi Algısının ve Tercih Etme Nedenlerinin Tekrar Ziyaret Etme Niyetine Etkisi
Yazarlar:
Hami Ünlü
,
Miraç İlyas Kıvanç
,
Mehmet Nazikgül
,
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1439599
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
357
1
ATIF
1
FAVORİ
357
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlarda Yalnız Yemek Yiyen Müşterilerin Fiziksel ve Psikolojik Unsur Algılarının Davranışsal Niyetler Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1410653
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1422
1
ATIF
0
FAVORİ
1422
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Uygulamaları Üzerine Bir İçerik Analizi
Yazarlar:
Ömer Ceyhun Apak
,
Ahmet Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1002109
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3382
5
ATIF
1
FAVORİ
3382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat