avatar
Hayati Beşirli Prof. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 11 Hakemlik 36 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 326
11 Yayın
36 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
326 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Sosyoloji Sosyal Değişim Kültür Sosyolojisi Türk Dünyası Çalışmaları

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

VEGAN KİMLİĞİN OLUŞUMU: VEGAN OLMAK VE VEGAN KALMAK
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Hassasiyetler
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10440

0

4

10440

0

1

1396

Yemeği Cinsiyetlendirmek: Yemekte ve Mutfakta Dişilik ve Erillik
DOI: 10.48174/buaad.1537841
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 874

0

1

874

Yayınlar

YEMEK, KÜLTÜR VE TOPLUM
DOI: 10.33692/avrasyad.1689350
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 172

0

172

Yemeği Cinsiyetlendirmek: Yemekte ve Mutfakta Dişilik ve Erillik
DOI: 10.48174/buaad.1537841
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 874

1

874

Cumhuriyetin 100.Yılı: Yeni Bir Toplum, Yeni Bir İnsan
DOI: 10.33692/avrasyad.1354571
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 818

0

818

0

3442

1

1396

Bağımsızlık Sonrası Kırgızistan’da İslamiyet ve Kaynakları
Yazarlar: Hayati Beşirli , Zeynep Serap Tekten - Aksürmeli, Ali Ünal
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.550731
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2886

0

2886

4

10440

0

369

YABANCI SEYYAHLARIN GÖZÜNDEN FARKLI YÜZYILLARDA TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜ
Yayın Bilgisi: 2016 , Türklük Bilimi Araştırmaları
DOI: 10.17133/tubar.270425
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9120

0

9120

0

435

0

533

Yayınlar

Cumhuriyetin 100.Yılı: Yeni Bir Toplum, Yeni Bir İnsan
DOI: 10.33692/avrasyad.1354571
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 818

1

0

818

YİYECEK VE MUTFAĞIN TOPLUMSAL GÖRÜNÜMLERİ - YEMEK VE MUTFAK TİPOLOJİSİ ÇALIŞMASI -
DOI: 10.48131/jscs.1261843
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3442

5

0

3442

Bağımsızlık Sonrası Kırgızistan’da İslamiyet ve Kaynakları
Yazarlar: Hayati Beşirli , Zeynep Serap Tekten - Aksürmeli, Ali Ünal
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.550731
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2886

1

0

2886

YABANCI SEYYAHLARIN GÖZÜNDEN FARKLI YÜZYILLARDA TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜ
Yayın Bilgisi: 2016 , Türklük Bilimi Araştırmaları
DOI: 10.17133/tubar.270425
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9120

1

0

9120

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.