Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nilüfer Şahin Perçin
Prof. Dr.
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
15
Hakemlik
61
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
35
15
Yayın
61
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
35
TR Dizin Atıf
0000-0002-7063-3247
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomik Trendler
Mutfak Kültürü
Aşçılık
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Kurum
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Analysis of the perception of foreign tourists about Turkish cuisine through the word association test: The case of Cappadocia region
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.708996
ATIF
3
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1904
3
ATIF
3
FAVORİ
1904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BEŞ BÜYÜK KİŞİLİK ÖZELLİĞİNİN SANAL KAYTARMA DAVRANIŞI VE İŞ PERFORMANSI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Çağla Aslı Gülduran
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1207
0
ATIF
2
FAVORİ
1207
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel işletmelerinde işgörenlerin çalışma yaşam kalitesinin demografik özellikler açısından incelenmesi
Yazarlar:
Nilüfer Şahin Perçin
, Naile Yabacı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
511
0
ATIF
1
FAVORİ
511
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Öz Yeterliliğin Problem Çözme Becerisine Etkisinde İletişim Becerisinin Aracı Rolü: Turist Rehberlerine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Suat Arpacı
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1042343
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
2
ATIF
1
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1053709
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1503
2
ATIF
1
FAVORİ
1503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Waste-Free Kitchen Practices of Michelin Guide Starred Restaurants: The Case of Türkiye
Yazarlar:
Vedat Kayiş
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Romaya Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
383
0
FAVORİ
383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konya ilindeki yöresel restoranlara yönelik e-şikâyetlerin içerik analizi yöntemi ile değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nilüfer Şahin Perçin
,
Gönül Çay
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1491636
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
631
1
FAVORİ
631
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüm Yönleri ile Gastronomik Ürün İncelemesi: Mersin Tantuni Örneği
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Alim Gürgah
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.1597068
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
773
1
FAVORİ
773
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of food consumption motivations and food-related personality traits on intention to recommend
Yazarlar:
Eylem Üstünsoy
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-245
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
651
0
FAVORİ
651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL MUTFAKLARA YÖNELİK MOTİVASYON FAKTÖRLERİNİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Enis Edip Akıcı
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1312258
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
753
1
FAVORİ
753
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1053709
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1503
1
FAVORİ
1503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Öz Yeterliliğin Problem Çözme Becerisine Etkisinde İletişim Becerisinin Aracı Rolü: Turist Rehberlerine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Suat Arpacı
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1042343
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
1
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Analysis of the perception of foreign tourists about Turkish cuisine through the word association test: The case of Cappadocia region
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.708996
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1904
3
FAVORİ
1904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Rehberlerinin İş Güvencesizliği Algılarının Tükenmişlik Düzeyleri Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Eda Özgül Katlav
,
Betül Çetin
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.809985
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1114
1
FAVORİ
1114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel işletmelerinde işgörenlerin çalışma yaşam kalitesinin demografik özellikler açısından incelenmesi
Yazarlar:
Nilüfer Şahin Perçin
, Naile Yabacı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
511
1
FAVORİ
511
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BEŞ BÜYÜK KİŞİLİK ÖZELLİĞİNİN SANAL KAYTARMA DAVRANIŞI VE İŞ PERFORMANSI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Çağla Aslı Gülduran
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1207
2
FAVORİ
1207
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİNİN ÖRGÜTSEL BAĞLILIK VE İŞTEN AYRILMA NİYETİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Nilüfer Şahin Perçin
,
Burcu Duygu Arslanergül
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sosyal Ekonomik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1633
1
FAVORİ
1633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Etkileme Taktiklerinin İş Performansı Üzerindeki Etkisini Belirlemede Kontrol Odağının Düzenleyici Rolü: Otel İşletmelerinde Bir Uygulama
Yazarlar:
Eda Özgül Katlav
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
882
0
FAVORİ
882
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KİŞİ-ÇEVRE UYUMU VE TAKIM ÇALIŞMASI İŞLEVSİZLİĞİ İLİŞKİSİNDE AHLÂKİ ÇÖZÜLME’NİN ARACI ROLÜ
Yazarlar:
Emre Erbaş
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5648
0
FAVORİ
5648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Takım Çalışmasının İşlevsizleşmesinde İzleyici Etkisinin Rolü
Yazarlar:
Emre Erbaş
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusbed.08059
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2037
0
FAVORİ
2037
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Research Institute
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Romaya Journal
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Sosyal Ekonomik Araştırmalar Dergisi
Tourism and Recreation
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Artuklu Tourism Studies
Gündem Turizm
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Silk Road Tourism Research
Tourism and Recreation
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Artuklu Tourism Studies
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi Dergisi
Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Hitit Sosyal Bilimler Dergisi
İktisadi ve İdari Yaklaşımlar Dergisi
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
İş ve İnsan Dergisi
İzmir İktisat Dergisi
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Silk Road Tourism Research
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Travel and Tourism Research
Kent Akademisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Tourism and Recreation
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yönetim Bilimleri Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
Yayınlar
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1053709
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1503
2
ATIF
1
FAVORİ
1503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Öz Yeterliliğin Problem Çözme Becerisine Etkisinde İletişim Becerisinin Aracı Rolü: Turist Rehberlerine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Suat Arpacı
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1042343
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
2
ATIF
1
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Analysis of the perception of foreign tourists about Turkish cuisine through the word association test: The case of Cappadocia region
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.708996
ATIF
3
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1904
3
ATIF
3
FAVORİ
1904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Rehberlerinin İş Güvencesizliği Algılarının Tükenmişlik Düzeyleri Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Eda Özgül Katlav
,
Betül Çetin
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.809985
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1114
4
ATIF
1
FAVORİ
1114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KİŞİ-ÇEVRE UYUMU VE TAKIM ÇALIŞMASI İŞLEVSİZLİĞİ İLİŞKİSİNDE AHLÂKİ ÇÖZÜLME’NİN ARACI ROLÜ
Yazarlar:
Emre Erbaş
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5648
3
ATIF
0
FAVORİ
5648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI